Ero Euro ja dollariEuro vs Dollar

Tässä hetkellä käynnissä, talouskriisi, siellä 'sa paljon puhetta suhteessa arvoon eri valuuttoihin. Dollari on ehkä kaikkein painostettiin kaikkien valuuttojen koska monet sanovat, että se on nopeasti menettää arvoa. Sama pätee Euro. kuitenkin tällä hetkellä, monet ihmettelevät, miksi nämä valuutat on rinnakkain tässä kova taloudellinen kertaa.

Eurovaluutan on yksi käyttämä 17 27 valtiota Euroopan unionissa, joka tunnetaan yhteisesti euroalueen (joka koostuu Espanja, Portugali, Malta, Irlanti, Saksa, Itävalta ja Belgia joukossa kymmenen enemmän). On myös tärkeää huomata, että on olemassa euroalueen ulkopuolisten kansojen, jotka hyödyntävät eurovaluutan Kosovo, Vatikaani, jne. Päinvastoin, dollari on tärkein amerikkalainen valuutta, ja sen alueet (Yhdysvaltain dollaria). Lisäksi on vielä monia ulkomailla, jotka hyödyntävät dollarin kuten Australia, Kanada, Hong Kong, Uusi-Seelanti, ja Belize muiden joukossa.

Aivan kuten Yhdysvaltain dollari, euro on edelleen jaollinen 100 senttiä Euro tai dollari. Kuitenkin setelit ja kolikot nimellisarvoista vaihtelee huomattavasti kahden valuutan, koska niiden eri muotoja, kokoja ja värejä. Yhdysvaltain dollari, on esimerkiksi kolikko senttiä nämä nimitykset: 1, 5, 10, 25, 50, ja dollarin kolikon. Käytettävissä muistiinpanot ovat: 1, 2, 5, 10, 20, 50 ja 100. Sen sijaan, Euro on seuraavat kolikon senttiä: 1, 2, 5, 10, 20, ja 50. On olemassa myös kaksi muuta ei- cent coinsCthe 1 ja 2. Setelit ovat 5, 10, 20, 50, 100, 200, ja 500.

Ehkä vaikein vertailukohta välillä on niiden arvo ero, koska tämä muuntaminen muuttuu koko ajan. Tätä kirjoitettaessa, 1 on yhtä kuin US $ 1. 3293. Mitä tulee niiden symbolit, Euro tekee tunnuksen käyttöä, kun taas dollarin käyttää $. Sanoissa merkintätapa, Euro vain todeta 'EUR' jälkeen kirjoittamalla arvo tai määrä (eli 400 euroa). Saat Yhdysvaltain dollari, monet ovat mukava kirjoittamisesta näin: 400 USD.On kiistatonta, että kahden valuutan (dollari ja euro) pidetään maailman varantovaluutoista. Se johtuu siitä, että niitä pidetään ja käytetään monissa maailman hallitukset suuria summia. Ne ovat kuitenkin erilaisia ​​monet edellä mainituista seikoista.

Yhteenveto:

1. Euro on tärkein valuutta 17 euroalueen valtiot ja useat muut euroalueen maissa.
2. dollari on tärkein valuutta Yhdysvaltain ja sen alueella. On myös käyttävät muita maita kuten Australia, Hong Kong, ja Uusi-Seelanti muiden joukossa.
3. Vuodesta 05 lokakuu 2011, 1 on yhtä kuin US $ 1. 3293.