Ero Egypti ja Kiina Egypti vs Kiina

Egypti ja Kiina ovat kaksi maailman 's vanhimmista sivilisaatioista ja myös kaksi väkirikkain. Ne ovat molemmat paljon luonnon ja arkeologisia aarteita ja, kuten suurvaltoja, ovat jättäneet suuria vaikutuksia historiassa.

Muinainen Egypti oli tunnettu Kemet joka kirjaimellisesti tarkoittaa mustaa maata. Nykyisen nimensä, Egypti, viittaa kahden salmia tai erottamista Ylä- ja Ala-Egypti. Ancient Kiina tunnettiin Cathay. Sen nykyinen nimi, Kiina, joka tarkoittaa 'posliini,' oli suosituksi Marco Polo.

Molemmat sivilisaatioiden keksi kirjallisesti, on erilaiset kielet, ja ovat kuuluisia hautausmaita tai kammioita niiden hallitsijoita. Egypti on tullut suosittu sen pyramidit, jotka rakennettiin hautauspaikoista Pharaohs. Kiina on kuuluisa muuri, joka rakennettiin suojaamaan hyökkäyksiä vihollisia.

Molemmat muinaiset sivilisaatiot harjoitetaan uskontoa Egypti harjoitellaan uskonto, joka oli keskittynyt jumaluudesta niiden hallitsija taas Kiina oli uskonto, joka harjoiteltu kantaisä palvonta. Nykyään molemmat maat ovat asuu eri uskonnon.

Vuonna lääketieteen harjoittamiseen, sekä Egypti ja Kiina ovat kehittäneet korjaustoimenpiteitä kaikenlaisia ​​vaivoja. Muinaiset egyptiläiset uskoivat, että sairaudet johtuivat kirouksia ja loitsuja ja edellyttäen amuletteja ja juoma taistella niitä.

Muinaiset kiinalaiset, toisaalta, uskoivat, että sairaudet johtuivat epätasapaino negatiivisia ja positiivisia energioita, yin ja yang. Ne käsitellään niitä yrttejä, akupunktio, ja tiettyjä harjoituksia, jotka ovat edelleen hyvin suosittu tänään.Kauppa on yksi yleisimmistä syistä aikaista sivilisaatioiden laajentua ja valloittaa muissa maissa, ja Egyptin ja Kiinan sekä hallussaan sotilaallinen ja talousmahtien aikana korkeus niiden imperial vallitsee.

Kiina on yksi ensimmäisistä sivilisaatioiden käyttää paperirahaa. Itse asiassa vanhin tunnettu paperirahaa löydettiin Kiinassa, kun taas rahan käytön ei tiedetä Egyptissä kunnes 1000 eaa. Vaihtokauppa, vaihto tavarat ja palvelut muiden tavaroiden ja palveluiden oli normi. Tänään sekä Egypti ja Kiina ovat aktiivisia jäseniä ja osallistujia maailmankaupasta.

Molemmat maat ovat kokeneet konfliktien ja levottomuuksien heidän siirtyessään antiikin dynastiat nykyaikaiseen demokraattiseen ja sosialistisissa maissa. He kuuluvat YK ja ovat sitoutuneet kaupan useiden muiden kansojen.

Ei ole epäilystäkään siitä, että niillä on erilaiset talouden, kulttuurin, luonnon ja historiallisten näkökohtien. Nämä erot ovat auttaneet muovaamaan mitä nämä maat ja niiden ihmiset ovat heidän pitkä historia ja olemassaolon.

Yhteenveto:

1. Egypti on maa, joka sijaitsee Afrikan mantereen taas Kiina on maa, joka sijaitsee mantereella Aasiassa.
2. Molemmat ovat muinaisten sivilisaatioiden, jotka ovat kuuluisia dynastiat Egyptin ottaa Pharaohs ja kuninkaat taas Kiina oli keisarien ja kuningattaret.
3. Molemmat lääkärinä egyptiläisten kanssa uskoa, että sairaudet johtuvat kiroukset kun taas Kiinan uskotaan, että ne johtuvat epätasapainosta positiivisten ja negatiivisten voimien luonteeltaan.
4. Ne ovat muinaisten uskontojen Egypti 's on keskittynyt jumaluutta sen hallitsija taas Kiina harjoiteltu kantaisä jumalanpalveluksessa.