Ero Zabiha ja HalalZabiha vs Halal

Zabiha pidetään sopivimpana ja oikea tapa teurastaa eläimiä kulutukseen kohti reseptien Koraanissa. Zabiha on tapa, joka määrittelee, miten eläimet on inhimillisesti.

Halal katsotaan oikeutettua ja laillista kohti islamilaista uskomuksia, ja sen uskotaan olevan pitkälti humaanilla teurastukseen. Muslimit voimakkaasti seurata opetuksia Koraanin, ja kohti Koraani, kaikkien elävien olentojen olisi kunnioitusta ja ystävällisyyttä, siten, kun taas teurastuksen, varmistetaan, että eläin ei suoriteta vakava kipua ja kärsimystä. Halal on eräänlainen ja armollinen tapa eläimet teurastetaan. Kuten kohti Sharian, muslimien pitäisi vain kuluttaa Halal liha, ja jokainen teurastuksen tehdas on noudatettava asettamat ehdot Halal sertifioijan.

Vuonna Zabiha useita eläimiä, kuten kamelin, heinäsirkat ja erilaiset merenelävät pidetään huono, ja on kielletty islamilaisen lain. Tällä tavoin eläimiä teurastetaan kanssa nopean ja syvä leikkaus, terävällä veitsellä, joka leikkaa kaulalaskimoa saalista. Se on kaikkein laillista tietä lihan kulutuksen, ja se perustuu eri käskyt islamilaisen olosuhteissa. Kuvatut ehdot Zabiha seuraa tiukasti muslimeja.Mukaan Halal määräyksiä, teurastuksessa on tarkoitus tehdä siten, että se aiheuttaa mahdollisimman vähän kipua ja kärsimystä eläimelle. Henkilö, joka teurastaa eläin on kypsä ja järkevä muslimi, ja ymmärtää kaikkia sääntöjä ja periaatteita Halal tapa teurastuksen.
Islam kieltää kulutus eläinten lihasta, jotka on lopetettu, kun taas kaikki muut nimi lausutaan muun kuin Allahin nimeen. Lausumalla Allahin nimeen teurastuksen aikana he etsivät jumala 'lupaa tappaa eläimen elämän ylläpitämisessä.

Teurastuksen on hyväksyttävä useita uskonnollisia viranomaiset. Toinen ehto on se, että kun teurastuksen tehdään eläin olisi päin Qibla, joka on suunta, jossa Mekka sijaitsee.

Yhteenveto: