Ero Darwin ja LamarckDarwin vs Lamarck

Suurella tietoa, kuten sanotaan, tulee suuri vastuu. Ihmiset ovat aikaisemmin keskittyneet eri tieteenaloilla. Jotkut ovat biologisten tiedettä. Toiset yrittivät ympäristötiede. Jotkut ovat osaksi fysiikka kun taas jotkut ovat kemialliseksi tiede kuten kemia. Muut tiedemiehet ja tutkijat valitsivat luonnontieteen.

Kaksi parhaat ihmiset ja kannattajat luonnontieteen ovat Charles Darwin ja Jean Baptiste Lamarck. Ne ovat tunnettuja niiden suurta teorioita ja laajan tutkimuksen eri koulutusaloilla.
Charles Darwin on luonnontieteilijä ja englantilainen. Hänen tärkein työ piilee evoluutioteorian jonka hän kertoi, että lajin on omat yhteiset esi-isät ja että evoluutio johti luonnonvalinta. Vuonna 1859 hän julkaisi kirjan nimeltä 'Lajien synty', jossa todetaan, miten laji on kehittynyt, mitä ne ovat nyt. Myöhemmin ihmiset ja tiedeyhteisö hyväksyi hänen tutkimus tosiasiana.

Jean Baptiste Lamarck, toisaalta, on ranskalainen. Hän oli entinen sotilas ja sitten meni tulossa luonnontieteilijä, joka on eläintieteen professori, ja kasvitieteilijä. Joilla on osuus kasvitieteen ja luonnontieteen, hän julkaissut kirjoja, kuten 'Flora Fran? AISE' for kasvitieteen ja 'systme Des Animaux Sans Vertbres' luonnolliseen science.The jälkimmäinen kirja oli noin luokittelua selkärangattomien vuonna jonka hän oli ensimmäinen kolikon tällaista sanaa. Hän työskenteli edelleen ja keskittyi hänen tutkimuksia selkärangattomien eläintieteen. Hänen teoriansa evoluutiosta käytön ja pois käytöstä tuli tunnetuksi, mutta Charles Darwin 's evoluutioteorian oli enemmän hyväksyttiin sijaan Lamarck' s teorian perintö hankittujen ominaisuuksien.Lamarck uskoivat, että lajin kehittynyt johtuen hankittu ominaisuudet vastauksena ajaa ympäristön. Esimerkiksi hän uskoi, että kirahvit todellakaan ole pitkä kaula. Mutta koska nämä eläimet yrittävät päästä ruokaa venyttämällä kaulassa, seuraavassa jälkeläisistä oli pidempi kauloja ja onnistuivat pääsemään ruokaa. Toisaalta, Charles Darwin uskoi, että kaikki lajit tuli yhdestä esi. Hän uskoi, että oli olemassa tyyppisiä kirahveja pidemmillä kaulat ja lyhyemmillä kaulaa. Kuitenkin ne, kirahvit lyhyemmillä kaulaa kuoli kilpailua ja ajaa ympäristön, ja ne, joilla on pidempi kaulaa selvisivät.

Yhteenveto:

1. Darwin on englantilainen kun Lamarck on ranskalainen.
2. Darwin tunnetaan evoluutioteorian kun Lamarck tunnetaan teorian perintö hankitun ominaisuuksista.
3. Darwin 'teoriaa hyväksyttiin tiedeyhteisössä, ja Lamarck' s teorian hylättiin.