Ero loma ja loma-'Holiday' vs 'Vacation'

Ihmiset, jotka työskentelevät vaativiin heitä raportoimaan toimistoon 9 o 'Kello aamulla 5 o' kellon iltapäivällä, maanantaista perjantaihin, aina katsella ulos vapaapäiviä. Se on ainoa kerta, että ne voisi viettää ystäviensä ja perheensä, aika mennä rannalle ja vain hengailla ja puhua asioista.

Tietenkin he voivat aina ottaa töistä vapaata lomalle tai virkavapaalle, mutta se merkitsisi vähenemistä tulostaan, kun he jäävät eläkkeelle. Siksi loma on niin tervetullut tauko heille.

Joissakin paikoissa, erityisesti Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Kanadassa ja Australiassa, sana 'loma' käytetään viittaamaan aikaa poissa töistä tai koulusta. Tätä kutsutaan muualla maailmassa, kuten Yhdysvalloissa, kuin loma, joka on sana, joka on harvoin käytetty Isossa-Britanniassa ja Australiassa.

Yhdysvalloissa ja useimmat muut kansakunnat, loma on päivä, joka on varattu muistoksi, juhlia tai tarkkailla uskonnollisiin ja kansallisiin tapahtumiin. Yritykset ja koulut suljetaan yleensä lomallaan.

On olemassa useita erilaisia ​​lomia, nimittäin:'Uskonnollinen, jotka käsittävät useimmat lomien, joita havaitaan. Jokainen katolinen uskonnollinen suojelijana on juhlapäivänä jota vietetään uskolliset. Islam on useita loma, suurin ja kaksi joista tärkeimpiä ovat Eid ul Fitr, joka seuraa välittömästi Ramadan ja Eid al-Adha, joka tulee sen jälkeen Hajj. hindujen ja muiden uskontojen samoin ovat vapaapäiviä.
'Pohjoisen pallonpuoliskon talvilomillesi, joka on joulun ja lomakauden joka alkaa kiitospäivä marraskuussa ja päättyy New Year' s Eve.
'Arkipäiviksi, jotka perustuvat kansakunnan tai maa' s merkittäviä tapahtumia historiassa.
'Maallinen vapaapäiviä kuten Maan ja Vapunpäivä jotka ovat kansainvälisesti vietetään.

Lomien aikana, erityisesti ne, jotka putoavat päivänä välittömästi ennen ja jälkeen viikonlopun, useimmat ihmiset ottavat aikaa loma ja viettää 2-3 päivää keinona tai muissa paikoissa virkistys ja lepo.

Tämä olisi lyhyt loma, mutta voit aina ottaa pitkä ystävien ja perheen kanssa. Pitkä loma antaisi sinun mennä toiseen maahan ja nähdä muissa paikoissa, on hauskaa, pelata, ja nauttia sen oman rakkaansa.

Yhteenveto:

1. loma on päivä varattu muistojuhla, juhla, ja noudattamista uskonnollista tai kansallinen tapahtuma, kun loma on päivän tai päivien varattu varten virkistys ja lepo.
2. loma on lyhyt aika, että vietät pois työstä kun loma voi olla lyhyt tai pitkä riippuen saatavuudesta ajan.
3. Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Australiassa, loma on sama merkitys kuin loma kun taas Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa loma ja loma voi tarkoittaa kahta eri asiaa.