Ero Norse ja VikingNorse vs Viking

'Viking' ja 'Norse' viittaavat molemmat germaaninen asuville Skandinaviassa aikaan viikinkiajan. Nämä kaksi sanaa käytetään keskenään. Ero on siinä, ammatin tai työn henkilön. Molemmat viittaavat samat ihmiset, eli ihmiset kuuluvat Skandinavian tai jotka asuivat Skandinaviassa tai ratkaistu muualla sanan matkustamalla. Joskus niitä kutsuttiin Norse kauppiaille. Nämä kauppiaat olivat koko ajan kauppiaille viikingit todella pidetään sotureita, jotka olivat johtavat Jarl, toinen poika sukuruhtinas rauhan aikana, tai ihmiset ylhäissyntyinen. Viikingit eivät koskaan olleet sotureita koko ajan. He olivat maanviljelijöitä, ja kun tilanne esitteli itsensä, he taistelivat kuin sotureita.

Norjalainen
'Norse' ei viittaa vain Norsemen Skandinavian, se viittaa myös kielen kutsutaan Norse kieli. Muinaisnorja oli Pohjois germaaninen kieli kehittynyt Proto-Norse kieli ja puhutun AD 800 AD 1300. Vuodesta muinaisnorja kehitetty East Norse joka on moderni Tanskan ja Ruotsin ja Länsi Norse kieliä kuten moderni Norja, Islanti ja Färsaarten.
Historiassa, 'Norse' viittaa viikinkien mytologiaan, taide, pakanuuden, skandinaavisessa aktiivisuus Brittein saarilla, ja Norsemen. Tämä artikkeli käsittelee eroja saattaa olla välillä Norsemen ja Viking ihmisiä. Norsemen asuivat Skandinaviassa viikinkiaikana tai keskiajalla. He puhuivat Muinaisnorja ja harjoittivat pakanauskonnon. Aikana Viking Age, he laajeni Islannista, Pohjois-Amerikassa, ja Grönlannin ja valloitti myös osissa Irlanti, Ranska ja Iso-Britannia. Syy heidän laajennus kehittää taitoja sodankäynnissä, kaupan ja käsitöitä. He olivat ensimmäiset ihmiset muodostavat Venäjän valtion jotta he voisivat valvoa kauppareittejä niin pitkälle kuin Konstantinopoli, Itämeri, ja Arabiassa. Tämä osoittaa, että he olivat kauppiaat ja käytti kaiken ja tahansa tilanteessa laajentaa kauppaansa.
Moderni jälkeläiset Norsemen kutsutaan nyt skandinaavit jotka hyväksyttiin kristinuskoa suuressa mittakaavassa, kun kävi ilmi Skandinaviassa. Norsemen myös kirjoitti useita kirjallisuuden kirjoja, jotka auttavat ymmärtämään heidän kulttuuriin ja historiaan.Vikings
Viikinkien nykyaikana ovat myyttinen germaanisen ihmiset toiminut jalo villi, mutta totuus on viikingit olivat Norse kauppiaat, tutkimusmatkailijat, joskus merirosvoja ja sotureita, jotka käyttivät matkustaa pitkän veneiden kaukaisiin osiin maailmaa kaupan sekä valloittavat osat Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa, jotta laajentaa ja asettua. Laajennus tapahtui pääasiassa viikinkiajan jonka aikana viikingit olivat voimakkaita ja johti Jarl sodan aikana.
Yhteenveto: