Ero Equinox ja SolsticeEquinox vs Solstice

Maapallo pyörii akselinsa ympäri ja kiertää aurinkoa. Aikaa se vie maapallon saattamaan vallankumous 365 päivää, joka on sen perusteella, miten me määrittää päivää vuodessa. Sen kierto sen akselin on vastuussa antaa meille meidän päivä ja yö.

Oletko koskaan miettinyt, miksi joinakin vuosina helmikuussa on yksi päivä verrattuna muihin vuotta ja miksi pituus vuorokautta jotka koemme eivät ole aina sama? Tämä johtuu siitä, että maapallo on elliptinen polku joten sen akseli on kallellaan aiheuttaa auringonvalon osua Earth 'pinnalla eri kulmista aikana pyörimisen sen akselin.

Päiväntasaajalla kuitenkin yötä päivää molemmilla on kaksitoista tuntia, koska se sijaitsee keskellä Maan taas muualla maapallolla on eri mittaisia. Paikat, jotka ovat kauempana päiväntasaajalta joko lyhintä tai pisintä yötä ja päivää.

Näin on erityisesti aikana tasauksia ja tasaukset. 'Equinox' tulee latinan sanoista 'aequus', joka tarkoittaa 'yhtä suuri' ja 'nox', joka tarkoittaa 'yö'. Se on, kun keskellä auringon viettää saman verran aikaa ylä- ja alapuolella horisontin kanssa kallistus of the Earth täsmälleen sama, joten se ei ole vino pois tai kohti aurinkoa, jolloin pimeän ja valon yhtäläiset.'Solstice' Toisaalta, tulee latinan sanoista 'sol', joka tarkoittaa 'sun' ja 'sistere', joka tarkoittaa 'pysähtyneen.' Aikana seisauksen, aurinko pysähtyy ennen muuttamasta suuntaa aiheuttaen auringonvaloa päästä eteläisimmän ja pohjoisimman ääripäissä Maan ja tarjoamalla heille pidempi yötä ja päivää.

On sekä equinox ja seisauksen tapahtua kahdesti vuodessa. Equinox tapahtuu tietyllä hetkellä toisin kuin seisauksen, joka tapahtuu päivää. On kesäpäivänseisaus jossa päivät auringonvalon ovat pisin ja talvipäivänseisaus jossa pimeitä päiviä ovat myös pisin.
Vaikka seisauksen aikana tapahtuu kesällä ja talvella kun aurinko on kauimpana, päiväntasaus aikana tapahtuu alusta syksyllä ja keväällä, kun aurinko on lähinnä päiväntasaajaa. Ne ovat molemmat riippuvaisia ​​vuodenajoista merkintä alkuun tai erottaminen vuodenaikoina.

Yhteenveto:

1. Equinox on aika, jolloin aurinko on lähin tai viettää saman verran aikaa horisonttiin tai ekvaattoritasosta yhtäläinen pituudet päivällä ja yöllä kun seisaus on aika, jolloin aurinko on kauimpana ekvaattoritasosta aiheuttaen pidempään yötä ja päivää.
2. Equinox tapahtuu alkaessa keväällä ja syksyllä, kun taas seisauksen aikana tapahtuu kesällä ja talvella.
3. Molemmat tapahtuu kaksi kertaa vuodessa; Equinox tapahtuu tietyn aikaa sijasta päivää, kun taas seisauksen esiintyy useita päiviä.