Ero shiiojen ja sunnien NikahShia vs Sunni Nikah

On monia eroja nikah seremonia sunnien ja shiiojen. Sunni ja Shia on erilainen uskonnollinen käsitys ja niillä on myös kulttuurierot. Näiden erojen vuoksi, Sunni ja Shia Alims tai uskonoppineiden eivät rohkaise tällaiset avioliitot, joissa toinen puolisoista on joko shiia tai sunni.

Nikah on avioehtosopimuksen välillä muslimin miehen ja naisen. Sunni ja Shia morsiamet on tarkoitus allekirjoittaa vihkitodistus tai nikah nama. On monia vaatimukset ja velvollisuudet morsiamen ja sulhasen täyttämään kantavassa sulhasen on vastuussa elinkustannukset morsian ja morsian on oltava vastuussa nostaminen lasten oikea muslimit ja huolta kotitalouden.

Sunni nikah seremonia, on pakko olla kaksi aikuista miespuolista todistajaa taas ei ole tarvetta todistajien avioeron tai Talaq. Toisaalta, shiiojen ei ole tällaisia ​​kunnossa käyttää esimerkiksi kahta todistajaa läsnä nikah tilaisuudessa, mutta ne tarvitsevat niitä vasta tuolloin avioeron. Aikana Shia, nikah Kalma ja muut jakeet Koraanista ovat pakollisia lausutaan taas ei ole pakollista resitoida kuusi kalmias on Sunni nikah seremonia. Shia nikah seremonia on melko pitempi kuin Sunni nikah seremonia. Ennen Shia nikah seremonia, pari on suoritettava ghusal tai kylpyyn noudattamalla erityistä menettelyä sen sijaan ei ole tällaista vaatimusta sunni nikah seremonia. Näiden jälkeen loput tilaisuudessa menettely on lähes sama. Shias myös eivät pyri lupaa viranomaisilta solmia avioliiton ja ne eivät saa mennä naimisiin kuuluvien naisten kuin monoteistiselle uskontoja. Musliminaiset saavat naimisiin muslimit.

Shia uskoo myös tilapäinen avioliitossa tai Nik ??? al-Mut 'Ah taas sunnit eivät usko Tälläisellä määräaikaisten nikah tai avioliiton. Tässä Mut`ah nikah seremonia, mies ja nainen elävät sopimuksen nojalla avioliiton. määräaikainen nikah tai avioliiton voidaan jatkaa ja se liuottaa automaattisesti kun sopimus on ohi. Kuinka kauan Mut`ah nikah voi kestää on jopa suostumusta miehen ja naisen ja päivämäärä uloshengityksen on myös kirjoitettu nikah lomakkeella. Mut`ah avioliitto voidaan muuntaa pysyväksi avioliitto milloin tahansa. tämän avioehtosopimuksen ei tarvita avioeroa.

Sunnit toisaalta on toinen muoto nikah tai avioehtoa, joka on nimeltään Nik ??? - e-Misyar. Se on myös ei perinteinen väliaikainen avioliiton tai nikah sopimusta, mutta ei ole täsmälleen sama kuin Mut`ah. Kuitenkin Nikah al Mut`ah ja Nikah e misyar ovat kiistanalaisia ​​aiheita sekä Sunni ja shiiamuslimien. Sunni ja Shia molemmat tuomita tällaiset käytännöt ja muita rituaaleja.

Yhteenveto:1. Shia nikah seremonia on pidempi kuin sunnien nikah seremonia.

2. Sunni nikah vaatii kahden todistajan läsnä ollessa klo aikaan nikah taas Shia muslimit eivät usko, joilla tällaista vaatimusta.

3. shiiamuslimien suosivat Nikah-al-Mut`ah taas sunnimuslimien voimakkaasti vastustaa sitä.

4. On ei tavanomainen nikah tilaisuudessa sunnit kutsutaan Nikah e Misyar.