Ero italialaiset ja eurooppalaisetItalialaiset vs Eurooppalaiset

Kaikki italialaiset ovat eurooppalaisia, vaikka kaikki eurooppalaiset eivät ole italialaiset. Tämä on ensimmäinen ja tärkein ero. Italia on osajoukko, ja Euroopassa on pääjoukko. Sitä paitsi, Italia viittaa yhteen maahan, kun taas Euroopassa viittaa koko mantereen kanssa monissa maissa.

Italialaiset ovat täysin erillisiä ulkonäöltään verrattuna keskimääräiseen EU. Italialaiset yleensä tummat hiukset, kun taas eurooppalaiset keskimäärin on vaaleat hiukset. Italialaiset ovat muistuttavat ulkonäöltään oikeudenmukaisemman Intian kansalaisia, koska niiden tummat hiukset, vaikka kaikki intiaanit näyttää mitään, kuten eurooppalainen vaaleat hiukset. Tämä johtuu siitä, että reilun nahaton Indians (Aasian osa-Manner Intian tasavallan) luultavasti jakaa enemmän DNA: ta ja geeniä ancestry italialaisten kuin keskivertoeurooppalainen, kuten Intian 's itsessään ovat osa indoeurooppalaisten geenivarannon, venyttely takaisin useita tuhansia vuosia.

Italialaiset ovat ylpeitä perinnöstään ja kulttuuri kuin keskiverto eurooppalainen. Italialaiset ovat maailmankuuluja niiden erinomainen muotoilu järkeä ja ruokaa. Vaikka Eurooppa kokonaisuudessaan on tunnettu huippuosaamista kaikilla aloilla, italialaiset ovat hyvin ylpeitä ihmisiä, ja he haluaisivat uskoa, että mikään muu Euroopan osaa kokata, ja suunnittelu polkupyöriä, autoja ja rakennuksia sekä voivat. Eikä ilman syytä, Italian tuotemerkit ovat joitakin kaikkein halutuimmista koko maailmassa, etenkin ylellisyyttä ja elämäntapa segmenteissä. Italialaiset ovat luultavasti enemmän ylpeä kuin keskimäärin Euroopan koska Italia oli kerran hallitsija koko Euroopan ja suurin osa maailman, koska se oli paikka Rooman valtakunnan.

Italialaiset ovat ironisesti tiedetään olevan suurin kynnyksellä kiusoittelu, sekä suurin mamma 'pojat ja tytöt. Italialaiset ovat perhekeskeistä kuin keskimäärin Euroopan, joka luultavasti asuu ydinperheessä useammin kuin ei. Italialaiset tiedetään on valtava yhteinen perheitä. 'Family' on siis selvästi tärkeämpää italialainen kuin eurooppalainen. Italia oli myös Saksan (Axis Powers) ja kilpailija muuhun Euroopan maissa (Allied Powers) aikana kauhea maailmansotien.

Joten erot aikakauden edelleen olemassa, vaikka ne vaimennettu. Italia on nähnyt kukoistusaikanaan ja ei ole niin voimakas maa enää, kun taas Euroopassa (nykyisessä avatar kuten Euroopan unioni) näyttää olevan valmis nappaamaan kruunun supervalta numero 1 C Yhdysvalloissa, ja vaihda dollari \u0026 amp; Shekel imperialismi Euro imperialismin. Italian lippu on myös ironisesti samanlainen Intiaan 's (edelleen ironiaa C numero 1 voimakas poliitikko Intiassa oli entinen Italian kansalainen), paitsi Intia' s tricolor on vaakasuora, kun taas Italian 's on vertikaalisesti raidallinen. Molemmilla on sama kolme väriä '' punertavan oranssi / sahrami, valkoinen ja vihreä.Yhteenveto:

1) Italia on osa Eurooppaa.

2) italialaiset ovat tummat hiukset, kun taas eurooppalaiset ovat vaaleat hiukset.

3) Italia oli aikoinaan hallitsija Eurooppa muodossa Rooman valtakunnan, ja nyt Euroopassa, koska Euroopan unioni, on uusi hallitseva valtakunnan alueella.