Ero Ukrainan ja VenäjänUkrainan vs Venäjä

Ulkopuolisille, joka on Ukraina henkilö näyttää lähes sama kuin henkilö Venäjältä. Koska Ukraina oli entinen osa entisen Neuvostoliiton blokin (sosialistisen tasavallan Neuvostoliiton), tämän odotetaan, mutta venäläisille ja ukrainalaisille erot on yhtä selkeä kuin ero Kiinan ja Thaimaan ruokaa. Vaikka ihmisiä myös itsenäiset valtiot samanlaiset etnisyys, rotu ja historia, kaikilla mailla on niiden ainutlaatuinen perinteiden ja kulttuurien; joten nämä kaksi. Ensimmäinen ero maiden välillä on niiden lippu, ja kaikki siihen liittyvät tunnukset ja hymnit, sekä monia muita eri asioita. Venäjän 'lippu on tricolor valkoinen, sininen ja punainen, kun taas Ukraina' lippu on keltainen ja sininen väri.

Venäjä on suurempi osajoukko maassa, jonka Ukraina oli aikoinaan osa. On edelleen olemassa tunne monien ihmisten kaksi maata uudelleen yhdistää entiseen kunniaa Äiti Venäjä. Niitä on yhdessä samalla tavalla kuin CIS tänään, tai Itsenäisten valtioiden yhteisö. Ultra-nationalistista militantteja, toisaalta haluavat uudelleen yhdistyä Äiti Venäjän entiseen loistoonsa, kun taas radikaalien separatistit halua rikkoa sitä edelleen, koska kidutuksesta he väitetysti aiheutunut aikana sodanjälkeisen kylmän sodan aikakauden diktatuurin aikana alle USSR. Venäjä verrattain kasvot hyvin harvat terroristihyökkäykset verrattuna Ukrainaan. Ukraina on lähellä Länsi Keski-Euroopan maiden, ja jos yksi ei ollut 't kerrottu, että se oli osa entisen Neuvostoliiton, voisi ajatella, että se oli itsenäinen eurooppalainen maa, kuten Kreikassa ja Italiassa, jotka sijaitsevat sen läheisyydessä .

Kieliä molempien maiden ovat hyvin samanlaisia, ja jos käytät jotakin venäjänkielinen käännös ohjelmisto, se toimii Ukrainan ja päinvastoin. Helppo tapa erottaa skriptejä olisi etsiä paljon esiintymiä kirjeen, joka näyttää Englanti 'I', jossa on kaksi pistettä sen yli (?) '', Jotka olisivat Ukrainan; jos ei, niin se olisi venäläinen. Ne ovat samankaltaisia, koska molemmat ovat slaavilaisten kielten, mutta ne ovat molemmat katsotaan kaksi eri kieltä, eikä kahta erilaista murteita samaa kieltä. Eräs toinen merkittävä ero on se, että Ukrainan 'G' kuulostaa 'h'. Molemmat kielet ovat polveutuvat yhteinen esi '' 'Proto-idän slaavilaista', ja he haarautunut ulos siitä noin 1500 vuotta sitten.

Ukrainan on paljon Puolan vaikutus, koska se oli valta Puolan pitkään. Ironista kyllä, ensimmäinen Venäjän pääkaupunki oli Kiovan, ja hallitsi Grand Prince Kiovan. Ukrainalaiset viittaavat Vodka kuin 'gorilka'. Tray lausutaan 'pidnos' Ukrainan ja 'podnos' venäjäksi. Aivan kuten Englanti, tie British Englanti eroaa Amerikan Englanti (vahvempi intonaatioon ja voiman sanaa), slaavilaisten kielten ovat samanlaisia ​​C Ukrainan on enemmän kuin brittiläinen Englanti.Yhteenveto:

1) Ukrainan on vahvempi intonaation kuin Venäjän.

2) Ukraina oli osa Neuvostoliiton / Venäjän ja on paljon pienempi maa.