Ero RTM ja Final Windows 7RTM VS Lopullinen Windows 7

Jokaisen uuden ohjelmiston, se käy läpi tietyn syklin eri vaiheet että merkki kehittäminen ohjelmiston. RTM ja lopulliset versiot ovat kaksi versiota Windows 7 -käyttöjärjestelmä. Jos etsit nähdä, mitä eroa RTM ja lopullinen on, on todella kukaan. RTM ja lopulliset versiot Windows 7 ovat lähes identtiset ja haluat löytää mitään uusia ominaisuuksia lopullisessa versiossa, joka ei ole käytettävissä RTM versioon.

Kun sykli on ohjelmisto, RTM-versio ilmestyy aina ennen lopullista versiota. Tämä johtuu se vie aikaa viimeistellä ja pakkaavat ohjelmistoja, ja sitten saada heidät hyllyille. Siellä 's useita tulkintoja varten RTM, siellä' s Valmis Manufacturing, Valmis markkinointi, ja Valmis Market. Kaikki nämä termit pohjimmiltaan tarkoittavat samaa asiaa. RTM-versiot ovat tyypillisesti lähetetään tietokoneelle päättäjät, jotta he voivat asentaa sen heidän tuotteita sekä tuotantoon, jotta asentaja levyjä voidaan luoda ja pakata yhdessä tarvittavan lisenssitunnukset. Computer päättäjät tarvitsevat lisäaikaa voidakseen testata, että niiden tuotteet toimivat moitteettomasti Windows 7 ja tasoittaa pieniä vikoja, jotka voivat näkyä kuljettajille sekä laitteisto.

Vaikka RTM ja lopulliset versiot ovat melko samanlaisia, voi silti olla pieniä eroja, kun se tulee näyttää sekä dokumentointi. Nämä erot ovat hyvin pieniä ja voivat vaihdella eri tapetti tai typologisia korjaukset asiakirjoissa. Ne, ei mitenkään muuta sitä suorituskykyä tai ominaisuuksia käyttöjärjestelmän.Joka kerran kun, siellä voi olla tärkeitä päivityksiä, jotka löytyvät aikana lyhyessä ajassa välillä RTM ja lopulliset versiot. Riippumatta, päivitykset voi edelleen ladata kautta automaattiset päivitykset ja RTM ja lopullinen versio laitteistot silti päätyä identtinen jälkeen kauneuspilkku ohjelmistopäivitykset. Sinun tarvitsee vain liittää tietokoneen Internetiin ja anna Windows 7 tarkistaa päivitysten jälkeen 've valmis asennusta.

Yhteenveto:

1. RTM versio on identtinen lopullinen versio Windows 7
2. RTM versio ilmestyy ennen lopullisen version Windows 7