Ero Class ja ObjectClass vs. Object

Olio-ohjelmointi, tai OOP, on erittäin suosittu tyyli ohjelmointi, koska sen kyky käsitellä monimutkaisempia sovelluksia paljon koodia. Tämä johtuu siitä, järjestää datan esineet, jotka ovat verrattavissa tosielämän esineitä. Luokka ja objekti ovat kaksi termiä, joita käytetään yleisesti OOP. Sen perusmuodossa, esineet ovat ilmentymien luokkiin.

Voidakseen käyttää esineitä ohjelmaa, sinun täytyy ilmoittaa ominaisuuksia ja menettelyt luokassa. Jotta voisimme visualisoida paremmin, let 's keskustella tästä esimerkin avulla. Jos haluat luoda ohjelman, joka käsittelee ajoneuvoja, sinun täytyy luoda luokan ajoneuvoja. Luokassa voit luoda muuttujia, jotka pitävät tiedot asiaan ajoneuvoihin. Arvot kuten matkustajakapasiteetti, huippunopeuden ja polttoaineen kapasiteetti ovat tyypillisiä yhdessä menettelyistä, kuten käynnistys ja pysäytys. Kun olet luonut luokan ajoneuvojen, voit nyt luoda objekteja sovelluksen jotka perustuvat ajoneuvoluokan. Voit luoda esineen nimeltä auto tai moottoripyörä, joka perustuu ajoneuvoihin. Tämän jälkeen voit täyttää asiaankuuluvat tiedot objektin, ja käytä sitä pitävät sopivina sovelluksen.

Kuten jo ehkä päätellä esimerkiksi edellä, tieto siitä, että te todella käyttää sovelluksen tallennetaan objekti, eikä luokassa. Luokka määritellään ainoastaan ​​tiedon rakenteen, ja mitä kunkin menettelyn tai funktio ei.

Toinen erinomainen ominaisuus luokkia on kyky periä ominaisuuksia ja menettelyt toisesta luokassa. Luokat, jotka perivät ominaisuuksia muiden luokkien kutsutaan alaluokkaa. Tämä lyhentää tarvittavan työn määrittelemiseksi toiseen luokkaan. Jos haluat määrittää luokan erityinen autoja, voit periä ominaisuuksia ja menettelyt ajoneuvo 's luokkaa, sillä kaikki autot ovat ajoneuvoja ja esittelee samat ominaisuudet. Samaa ei tehdä esineitä, koska siellä on todella ei käytännössä voi käyttää globaalisti peritäänkö objektin 's tietoja. Perus käytäntö ohjelmoijille on luoda alaluokkaan, ja luoda objektin alaluokka.

Yhteenveto:1. objekti on esimerkki luokan.

2. Voit määritellä kaikki ominaisuudet ja toiminnot luokkaansa, kun käyttää niitä objektin.

3. luokat eivät ole käytettävissä tietoa, vaikka objektia ei.