Ero Xbox 360 Pro ja Xbox 360 EliteXbox 360 Pro vs Xbox 360 Elite

Xbox 360 on saatavilla eri eri versioita, kuten Xbox 360 standardia, Xbox 360 Pro ja Xbox 360 Elite. Kaksi suosituinta versiot ovat Pro ja Elite, ja sen edullisen ymmärtää ero niiden välillä ennen kuin päätetään, mikä niistä ostaa. Vaikka molemmat näistä malleista tiedetään olevan kehittyneitä versioita standardin Xbox 360, niiden hintaero on varsin huomattava. Siksi sen tärkeää ymmärtää erot niiden ominaisuuksia, sekä arvo lisäosat, jotka tulevat paketit.

Vaikka aiheesta hinnan, Xbox 360 Pro on saatavilla hintaan $ 349,99, kun taas Elite on vähän arvokkaampi on $ 449,99. Mitä niiden ominaisuudet, Xbox 360 Pro on pienempi tallennuskapasiteetti vertasi Elite version. Se on vain 20 gigatavun kiintolevy, kun taas Elite tarjoaa kiintolevyn kapasiteetti 120GB. On melko suuri ero 20GB ja 120GB. Runsaasti säilytystilaa on hyödyllinen tallentamiseen pelin tietoja, pelien ja tarjota yhteensopivuus alkuperäisiä Xbox-pelejä.

Muu kuin niiden varastointikapasiteetti, Pro-version mukana tulee komponentti HD kaapeli jopa 1080p, kun taas Elite versiossa on sekä HD kaapeli ja HDMI-kaapelilla jopa 1080p. Tämä ero niiden video kaapelit voivat olla tärkeitä, riippuen Xbox vaatimuksiin.

Emolevyt Pro ja Elite versiot ovat myös erilaiset. Xbox Pro on varustettu Falcon emolevy 65nm CPU, kun taas Elite on Zephyr emolevy, jossa on 65nm CPU samoin.

Lisäksi enemmän tekniset ominaisuudet, väri Xbox voisi myös olla huomioon. Pro-versio on valkoinen ja Elite versio on musta. Molemmat mallit ostetaan langattomia kuulokkeita ja Ethernet-kaapelilla. Niissä on myös kaksi perus Xbox-pelejä osana pakettia.Yhteenveto:

Vaikka Elite version Xbox on hinnoiteltu korkeammalle kuin Pro-version, siinä on useita ylimääräisiä etuja, jotka ovat hyvin arvoinen hinta.

On suuri ero tallennuskapasiteetin kaksi versiota; kanssa Elite tarjoaa kiintolevytila ​​120 Gt ja Pro vain tarjoaa 20GB.