Ero SGML \u0026 amp; XHTMLSGML vs XHTML

SGML sanoista SGML. Se on tullut kansainvälinen standardi täsmennetään tyypin kuvaus ja sisällön digitaalisten asiakirjojen. SGML voidaan katsoa olevan äidin kieli on HTML ja XML, jotka ovat nyt laajalti käytetty transcribing digitaalisten asiakirjojen. Ajan suosio SGML on kasvanut nopeasti eri ammattialojen. On vähän esteitä SGML samoin. Koska ei ole laajaa kannatusta tyylisivujen SGML, epävakaa ohjelmisto on kehitetty takia SGML 'vahva asetuksia. Sitä paitsi, SGML tiedonsiirto on tullut hyvin monimutkainen johtuen vaihtelevista yhteensopivuus keskuudessa ohjelmistopaketteja, joka voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Kyynikot ovat kutsutaan SGML kuin 'Sounds Good ehkä myöhemmin' näistä haittoja.

Nyt XHTML on luonnos, joka valmistettiin muotoilua HTML 4. 0. perhe digitaalisten dokumenttien kehitetty myöhemmin alla osajoukko HTML. On monia syitä, miksi sisällöntuottajat päättänyt kehittää XHTML. Tämä kieli oli tarkoitus olla laajennettavissa siten, että käyttäjät voivat suunnitella oman tageja. XHTML on kannettava. Niin kuin työpöydän aineet voivat käyttää näitä digitaalisia asiakirjoja Internetin välityksellä. XHTML on siis tuotannon XML ja SGML on tuottanut HTML. XML on suunniteltu myös laajennettavissa. Siten XHTML tuli laajennettavissa samoin. Mikäli SGML, XML on luonut dtd tai DTD. SGML voidaan väitetään olevan äiti XML ja sen alaryhmissä.

XHTML on kestävämpää kuin SGML. Ajan, web-sovellukset ovat yhä kehittyneempiä. Tämä johtaa laajaa suosiota XHTML.XHTML tukee valtava määrä hakemuksia. Joten sitä voidaan käyttää luomaan monimutkaisia ​​sivustoja. Mikäli SGML, ei monia sovelluksia tukevat selaimet. XHTML asiakirjat noudattavat XML sääntöjä ja voidaan muuntaa monia tiedostomuotoja, kuten PDF, RSS tai RFT. Johtuen lyhyemmät virhe rutiinit, harvat selaimet, joka tukee XHTML toimivat suuremmilla nopeuksilla. Asiakirjat, jotka sisältävät vapaiden virheet vaativat enemmän aikaa käsitellä. XHTML vähentää sivun latausaika ja latausnopeudet. XHTML on tarjolla loppumerkinnät. Tämä on hyvä alku aloittelija ohjelmoijat ja auttaa web ammattilaisia ​​pysymään ajan tasalla. Lähde muunnetaan puhdas ja luettavissa version ja parantaa taitojaan web ammattilainen. Voit kääri se, XHTML näyttää ammattitaitoa, jota ei löydy SGML pohjaisia ​​sovelluksia. Osa selaimista, jotka voivat hyväksyä XHTML asiakirjat ovat Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Camino, Galleon, Safari ja kaikki mobiiliselaimet.

 

Tärkeimmät erot SGML \u0026 amp; XHTML:XHTML on kestävämpää kuin SGML.


XHTML tukee monet web-sovelluksia toisin SGML.


SGML ei tue muuntaa erilaisiksi tiedostomuotoja kuten PDF, RSS tai RFT kuten XHTML.


XHTML tarjoaa nopeamman sivujen latautumista ja lataus nopeus kuin SGML.