Ero iBook ja MacBookiBook vs MacBook

IBook ja MacBook ovat molemmat kaksi erillistä riviä kuin Apple-tietokoneiden. IBook on nyt suurelta osin korvattu MacBook vaikka molemmat mallit olivat saatavilla markkinoilla jo jonkin aikaa siirtymävaiheessa. Ensisijainen ero molempien koneiden piilee laitteisto. iBooks rakennettiin perinteisen Power PC arkkitehtuuri, joka on kuin standardi arkkitehtuuri kaikille Applen tietokoneissa. MacBookit on nyt rakennettu x86 jota käytetään tyypillisesti Intel-pohjaiset prosessorit. Siirtyminen laitteisto arkkitehtuurin auttoi Apple napata kaikki huomio markkinoilta ja myös hyödyntää hintojen lasku x86-arkkitehtuurin.

Asteittainen siirtyminen Power PC on x86 johti saatavuuden molempien tuotelinjojen markkinoilla jo jonkin aikaa.

MacBook on suunniteltu näyttämään erittäin houkutteleva, tyylikäs ja ohuempi kuin iBook. MacBookin mukana tulee näytön koko 13 tuumaa ja painaa noin 5. 2 kiloa. Apple päätti valita suosituin laajakuvamuodon sen MacBook sijaan standardin 4: 3-suhde näyttö, jota käytettiin sen iBook mallissa. Tämä laajakuvanäyttö tehty MacBook näyttää paljon laajempi ja suorakulmainen toisin kuin neliön muotoinen iBook. IBook on näytön koko on 12 tuumaa ja kokonaispaino 4. 9 lbs. MacBook tulee voimakas 1. 83 GHz: n Intel Core Duo-prosessori verrattuna iBook 's 1. 33 GHz PowerPC G4. Muisti asennettu MacBook on 512 Mt 667 MHz, kun taas iBook on sama määrä RAM-muistia, mutta klo etupuolelle bussi nopeus 133MHz. suurin muistia voidaan asentaa MacBook on 2. 0GB kanssa 2 paikkaa taas iBook tukee enintään muistiin 1. 5GB yhdellä korttipaikka.

MacBook on tallennuskapasiteetti 60GB taas iBook on tallennuskapasiteetti 40GB. MacBook sisältää integroidun iSight-videokamera, joka ei ole käytettävissä iBook. Uudet ominaisuudet ja käyttöönotto voimakas, multi-core prosessori tekee MacBook suositumpi ja ylivoimainen verrattuna iBook.MacBook alun perin käyttöön vain kaksi väriä; mustavalkoinen. Tuotanto mustan MacBook mallia on lopetettu ja valkoinen on ainoa MacBook mallia myynnissä markkinoilla. IBook oli saatavilla monenlaisia ​​värejä; kuitenkin, tuotanto iBook lopetettiin vuonna 2006.

Yhteenveto:

1. iBook on rakennettu Power PC arkkitehtuuri, kun MacBook on rakennettu x86.
2. MacBookit on suunniteltu ohuempi ja houkuttelevampi kuin iBooks.
3. MacBook on 13. 3 TFT XGA (laajakuva) näyttö taas iBook on 12. 1 TFT XGA-näyttö.
4. MacBook on integroitu kamera taas iBook puuttuu kamera.
5. MacBook on parempi kuin iBook sen laitteistokokoonpanon, kuten prosessori, varastointi ja muistia.
6. kiintolevy MacBook on helposti päivitettävissä taas iBook doesnt 't tue kiintolevyn päivityksiä.