Ero McAfee Antivirus ja Internet SecurityMcAfee Antivirus vs Internet Security

Internet turvallisuus liittyy kaikkia sääntöjä ja toimenpiteitä, jotka on luotu torjumaan hyökkäyksiä internetissä. McAfee on yksi tällainen yritys, joka tarjoaa palvelujaan tällä alueella. McAfee Internet Security voit ostaa lisenssin, jota voidaan käyttää kolmella koneita jakamista pohjalta. Uusin versio Internet-turvallisuuden sisältää reaaliaikaista web turvallisuus, joka on turvallisempi ja vahvempi kuin aikaisemmat versiot. On viive, kun McAfee Internet Security, kuitenkin. Se antaa edelleen vääriä positiivisia, eli se on edelleen lippu turvalliseen tiedostojen ajoittain. Sen tärkeitä ominaisuuksia ovat: reaaliaikainen suojaus, anti-phishing, palomuuri, pikaviestintä suoja, vakoiluohjelmien poisto, sähköposti suojaus, roskapostin, ja lapsilukko.

Kun Internet on altis hyökkäyksille hakkereiden jotka voivat varastaa henkilöllisyytesi, luottokortin tiedot, tai jopa sosiaaliturvatunnuksia, sen tärkeää saada virustorjuntatuote asennettu koneeseen. McAfee antivirus tarjoaa graafisen käyttöliittymän, joka on paitsi helppokäyttöinen, mutta on myös itsestään selvä. Se tarjoaa reaaliaikaisen suojan järjestelmään. Se on uuden sähköpostin turvallisuus ominaisuus, jonka avulla voit suojata sähköposteja. Olet jopa turvassa viruksen aiheuttamaa uhkaa pikaviestintä vuoksi McAfee antivirus. Et tarvitse teknistä osaamista käyttämään McAfee antivirus joka tarjoaa myös muita laitoksen parannettu palomuuri. Paras ominaisuus noin McAfee antivirus on, että asennuksen yhteydessä se ei häiritse koneen 'suorituskykyä.

Erot McAfee Internet Security ja McAfee Antivirus:

Järjestelmävaatimukset Internetin turvallisuus kuuluu vähintään 375 Mt vapaata levytilaa, 2 GHz prosessori, 256 Mt RAM-muistia Windows XP tai 2 Gt RAM-muistia Windows Vista ja 7. järjestelmävaatimukset Antivirus sisältää vähintään 200 megatavua vapaata levytilaa, 2 GHz prosessori , 256 Mt RAM-muistia Windows XP tai 2 Gt RAM-muistia Windows Vista ja 7.

Yhteenveto:1. McAfee Internet Security tärkeitä ominaisuuksia ovat: reaaliaikainen suojaus, anti-phishing, palomuuri, pikaviestintä suoja, vakoiluohjelmien poisto, sähköposti suojaus, roskapostin, ja lapsilukko.

2. McAfee antivirus ominaisuuksia ovat: tarkistusaika, muistin käyttö, antivirus, antispyware, ja kaksisuuntainen palomuuri.

3. McAfee antivirus on suunniteltu ihmisille, jotka eivät ole teknisesti vahvoja mutta tarvitsevat tietokonetta jonkin verran työtä myös viihde.