Ero Samsung Bada ja Google AndroidSamsung Bada vs Google Android

Bada on käyttöjärjestelmä Samsungin että ne pyrkivät käyttämään niiden säännöllisesti puhelimissa ja jotkut älypuhelimet. Tämä siitä huolimatta suuri menestys, että Samsung on ollut Android heidän älypuhelimet. Suurin ero näiden kahden käyttöjärjestelmiä on yksinoikeus Android käyttävät Samsung, HTC, ja monet muut yritykset, kun Bada on vain Samsungin. Bada ei suorita melko hyvin kuin käyttöjärjestelmän, mutta sillä on monia puutteita, jotka tekevät siitä huonompi Android.

Luultavasti suurin puute on puute moniajo. Bada voi multitask natiiveja vaan se voidaan suorittaa vain yksi Bada sovellus tuolloin. Android moniajotöiden sovellukset kuten tietokone ja se tekee tämän varsin hyvin. Tämän vuoksi, Android voi hyödyntää suurta laitteistojen ja osoittautua yhtä kattavampi alustalla kuin Bada voisi olla.

Koska turvallisuuskysymykset, Bada ei salli sen sovellukset voivat käyttää SMS ja MMS. Toisaalta, Android tarjoaa API saatavuuden ja SMS kautta sovelluksia. Tämä avaa mahdollisuuksia moniin sovellustyyppi kuten back-up ja jopa messaging asiakkaille.

Toinen ero Bada ja Android isn 't luontaisia ​​käyttöjärjestelmän ollenkaan, vaan liittyy yhteisöön taakse kunkin ja usko kehittäjien johon on vakaampi alusta. Android on yli satatuhatta sovelluksia, että käyttäjät voivat valita alkaen. vertailun vuoksi Bada on alle tuhat sovelluksia sen arkistoon. Vaikka monet näistä sovelluksista ovat ilmaisia, sen ei 'edes alkaa verrata Android' s.Lopuksi ei ole vertailu kahden kehityksen kannalta. Android on kokenut paljon muutoksia, koska kun se julkaistiin. Se on tuonut paljon uusia ominaisuuksia ja on monia lisää on tulossa. Vaikka Bada on uudempi kahden, sen kehitys ei ole läheskään niin suuri kuin Android.

Bada ei ole oikeastaan ​​huono käyttöjärjestelmä ja sen pitäisi toimia melko hyvin säännöllisesti puhelimissa. Vaan älypuhelinalusta, on huutava pula verrattuna Android.

Yhteenveto:

1. Bada on käytettävissä vain Samsungin kun Android on käytössä monissa eri puhelimen valmistajat
2. Bada ei voi tehdä moniajo kun Android voi
3. Bada sovellukset eivät voi käyttää SMS ja MMS taas Android-sovellukset voivat
4. On paljon enemmän Android- kuin Bada