Ero RMS ja KeskimäärinRMS vs Average

Keskimäärin

Termi keskiarvo on matematiikan että pohjimmiltaan tarkoittaa keskeinen taipumusta asettaa tietty joukko tietoja. On todella paljon tapoja kuvata keskimäärin. Keskimääräinen voi olla (aritmeettinen) keskiarvo, tila, tai mediaani.

Ottaa sanoi, että yleisimmin liittyvä aikavälin keskiarvo on 'aritmeettinen keskiarvo'. Se on summa kaikkien esitettyjen arvojen tietojoukon ja jaettuna arvojen kokonaismäärästä.

Matemaattisesti keskimäärin aritmeettisena keskiarvona, kirjoitetaan näin:

Keskiarvo = (X + X2 + X3 + X4 + X5 + '|' |.) / N

Missä:
X, X2, X3, X4, X5, ja niin edelleen = mikä tahansa arvo
n = arvoja

Keskimäärin käytetään usein kaikilla aloilla tekniikan ja matematiikan, erityisesti tilastoja. Se on itse asiassa osa monimutkaisempi tapa ratkaista asioita, kuten RMS, joka otetaan ensi.

RMSRMS tarkoittaa 'Root Mean Square' matematiikan. On myös nimitystä neliöllinen keskiarvo. RMS on erittäin hyödyllinen monilla aloilla, erityisesti sähkötekniikassa ja verkkotunnuksen signaalivahvistimet. RMS on erittäin hyödyllinen kun satunnainen muuttujien tiedot negatiivisia ja positiivisia kuten sinusoids.

Vuonna kuvaileva matematiikka on neliöjuuri keskiarvon tai aritmeettinen keskiarvo kaikkien arvojen neliöiden tai yleensä neliön funktio, joka kuvaa jatkuva aaltomuoto. Sähkötekniikassa, se merkitsisi hetkelliset arvot virran tai jännitteen AC piiri ja tällä alalla, RMS on tekniikka, jota käytetään laajalti. Se tunnetaan myös tehollinen arvo.

matemaattisesti

RMS = a ?? [(X2 + X22 + X32 + X42 + X52 + '|.) / N]

Missä:
X, X2, X3, X4, X5, ja niin edelleen = mikä tahansa arvo
n = arvoja

Yhteenveto:

1. RMS on matemaattisesti monimutkainen, johon keskiarvot.
2. Keskimääräiset voidaan ilmaista monella tavalla (esim. Keskiarvo, mediaani, tai tila). RMS, keskimääräinen, aritmeettisena keskiarvona käytetään.
3. Keskimääräiset käytetään saada Keski taipumus tietyn datajoukon kun RMS käytetään silloin satunnaismuuttujien annetut tiedot negatiivisia ja positiivisia kuten sinusoids.
4. Keskimäärin käytetään laajasti kaikilla tieteen ja tekniikan alalla voi ajatella, kun RMS on varsin erityinen sen käytännön käyttöä.