Ero Windows 7 Starter ja Windows 7 Home PremiumWindows 7 Starter vs. Windows 7 Home Premium

Aivan kuten muita käyttöjärjestelmiä edeltänyt Windows 7, se tulee myös useita versioita, jotka on hinnoiteltu ominaisuuksia, jotka heillä on. Sen alapäässä alue, olemme Starter ja Home Premium. Tärkein ero näiden kahden välillä on käytettävissä niin voit 't helposti saada Starter ohjelma. Home Premium on saatavilla vähittäismarkkinoilla tai voivat esiasentaa uusiin laskee. Vertailun, saat vain Starter ohjelma esiasennettu low-end netbook eikä vähittäiskaupassa.

Windows 7 Starter on täynnä rajoituksia ei vähiten joka on, että käytettävissä on 64-bittinen versio. Tärkein perustelu on, että aloittaja ei koskaan tarkoitettu toimimaan tietokoneissa, joissa on korkeampi silmälasit. Sama pätee myös silloin, kun se tulee muistin määrää se voi tukea. Kaikki muut 32-bittiset versiot Windows 7 voi tukea enintään 4 Gt RAM-muistia, mutta Starter rajoittuu 2GB. Ei ole mitään järkeä puuttua valmiuksia 64-bittiset versiot, koska ei olisi mitään vertailua.

Kun aloitat Windows 7 Starter, puute Aero, tai lasin kaltaisen käyttöliittymän, on hyvin karu. Tämä tekee Starter näyttävät enemmän kuin Windows 95 kuin Windows 7. Home Premium pystyy hyödyntämään Aero täysin. Perinteiset silmänruokaa kuten työpöydän taustat, näytönsäästäjiä, ja mukautettuja värejä eivät myöskään ole käytettävissä Starter.

Kun se tulee verkottumista, voit Starter liittyä verkkoihin, yhteyden internetiin ja tällainen. Mitä et voi tehdä on luoda kotiverkot tai jakaa Internet-yhteyden muihin tietokoneisiin verkon; jotka molemmat voit tehdä Home Premium. Joten Starter on melko rajoitettu toimii asiakkaan eikä isäntä.Kyky yhdistää useita näyttöjä on myös poissa Starter ohjelma, mutta ei Home Premium. Käyttäjät Windows 7 Starter vielä mahdollisuus liittää ulkoinen näyttö niiden netbook joka on erittäin hyödyllinen netbook on hyvin pienillä näytöillä. Mitä he eivät voi tehdä, on käyttää pidentää tai monistaa työpöydän. Joten Starter ohjelma rajoittuu käyttää yhdessä näytössä kerrallaan joko päänäytön tai ulkoisen näytön.

Yhteenveto:

1. Home Premium-ohjelma on saatavilla vähittäiskaupassa, kun Starter ohjelma isn 't.
2. Home Premium on saatavana 32/64-bit versiot kun Starter on vain 32 bittiä.
3. Home Premium mahtuu enemmän muistia kuin Starter ohjelma.
4. Home Premium käyttää Aero vaikka aloittaja voi.
5. Home Premium on paremmat verkko-ominaisuuksia kuin aloittaja.