Ero Ubuntu ja XubuntuUbuntu vs. Xubuntu

Ubuntu on käyttöjärjestelmä, joka on saanut nimensä zulu ja xhosa merkitys C 'ihmiskunnan muita kohtaan'. Sen nimikkeistön korreloi suoraan käyttöjärjestelmän 'suunnittelussa, avoimen ja vapaan lähdekoodin ohjelmistoja C siten, että käyttäjät voivat käyttää, tutkimus, muuttaa ja parantaa suunnittelua käyttöjärjestelmän näkevät. Painopiste järjestelmä on käytettävyys ja asennuksen helppous. sen suuri joukko ohjelmapaketteja on jakaa vapaalla ohjelmistojen lisenssi, joka mahdollistaa sen ainesosien mahdollisuuden edelleen kehittää ohjelmistoja, ja parantaa sitä sen käyttäjille.

Xubuntu on permutaatio Ubuntun ohjelmiston. Se on yhdistelmä Xfce (XForms yhteinen ympäristö) ja Ubuntu-käyttöjärjestelmä. Järjestelmä 's tavoitteet ovat samat kuin Ubuntu ohjelman C tarjota helposti asennettavissa ja käyttökelpoinen käyttöjärjestelmä. Tämä permutaatio käyttää Xfce kuin graafisen ympäristön, ja on lisätty keskittyä käyttäen alhainen muistia.

Ubuntu oli tarkoitus olla haarukalla käyttöjärjestelmä C siten, että se on kehitetty itsenäisesti sallia useita oksia järjestelmää tulevaisuudessa. Alunperin luojat halusivat julkaisee uuden version Ubuntu teknologian kuuden kuukauden välein, mikä tarkoittaa, että järjestelmä on päivitettävä jatkuvasti. Xubuntu oli tarkoitus vapautua samaan aikaan kuin 5. 10 Breezy Badger version Ubuntu; kuitenkin, työ oli pysähdyksissä ja epätäydellinen aikaan Ubuntu Breezy Badger 's julkaisu. Xubuntu topäivityksen kahden vuoden välein C vapautumista osuvat Ubuntu päivitysversiot. Siten Xubuntu käyttää samaa versionumerot ja koodin nimiä Ubuntu.

Pääpaino Ubuntu on käytettävyys. Keinona helpottaa asennusta, yleisyyden asentaja mahdollistaa Ubuntu laitteisto asennetaan kiintolevylle Live-CD ympäristön C hävittää tarvitse käynnistää uudelleen tietokone uudelleen asennuksen. Sen järjestelmävaatimukset myös merkitä helppokäyttöisyyteen -supporting Intel x86, AMD64 ja ARM arkkitehtuurit. Xubuntu myös mahdollistaa helpon asennuksen; kuitenkin, on kaksi vaihtoehtoa asennukseen C yksi levy vaatii 192 megatavua, kun taas toinen vaatii vain 64 megatavua.Yhteenveto:

1. Ubuntu on käyttöjärjestelmä, joka on saanut nimensä ja teema xhosa merkitys 'ihmiskunnan muita kohtaan'; Xubuntu on yhdistelmä Xfce ja Ubuntu järjestelmiä.