Ero Android 3. 2 ja 4. 0Android 3. 2 vs Android 4. 0

Android on tällä hetkellä suosituin mobiili käyttöjärjestelmä kilpailee menestyksekkäästi älypuhelimen jättiläinen Apple. Joskus päivitykset Android-ohjelmisto voi olla vakavasti ihmeellinen ja vallankumouksellinen. Let 's tarkistaa perus erot kahden Android' suosituimmista versioiden C Android Honeycomb 3. 2 ja Ice Cream Sandwich 4. 0 tarkistaa, kuinka korkealle uusi lisäys on leaped yllä edeltäjänsä.
Honeycomb 3. 2 on kohtuuton määrä siisti ja selkeä käyttöliittymä. Animaatio ja siirtymisiä ruudulla ovat äärimmäisen tasainen ja tekee navigoinnista älykkäämmän kokemus. Suuremmat näytöt ovat tapa jakaa näytön ja moniajo ole koskaan ollut helpompaa. Ice Cream Sandwich on myös erittäin tasainen sen käyttöliittymän. Kuitenkin se tarjoaa joitakin kosmeettisia parannuksia sen kuvakkeet ja fontteja muotoilu. Voit kirjoittaa kameran nopeasti lukitusruudusta kuvaketta. Kamera-sovellus on kehitetty ja valvonta on parempi lukien säteittäisen liukusäädintä zoomaus.

Sekä Honeycomb ja Ice Cream Sandwich mahdollistavat vieritys esikatselun käynnissä tehtäviä. Vuonna Ice Cream Sandwich, kansio luominen on otettu käyttöön. Mutta jos Honeycomb OS, sinun 'll tarvitse erillistä sovellusta ryhmittelyyn sovellukset, jotka ovat käynnissä. Jos' uudelleen rakastaja räätälöintiä puhelimen, Android 4. 0 erottuu verrattuna 3 2 versiota. Tulee 3. 2 versio oli erittäin monimutkainen ja puuttui yksinkertaisuutta. Ice Cream Sandwich on rajapinta, joka on samanlainen kuin Gingerbread ja mahdollistaa yksinkertaisen räätälöinnin avulla vetämällä ja pudottamalla toiminta App ja Widget Laatikon perusnäyttöön.

Tärkeintä näistä kaksi käyttöjärjestelmää on, että C Honeycomb on käytettävissä vain tabletteja eikä älypuhelimet. Älypuhelimien käyttäjille, Ice Cream Sandwich on valtava loikka Gingerbread. Jos kuitenkin 're tabletin käyttäjä, päivitys voitti' t tarkoita paljon sinulle. Mitä tulee asetusnäyttöjen on Ice Cream Sandwich, se 's täysin vain valinnan yksittäisen käyttäjän päättää hän suosii Android 4. 0 yli hyvin toimivan 3. 2.Uusi ohjelmisto Android on varmasti varteenotettava päivityksen. Mutta ei ole mitään syytä käyttäjille mennä ulos ja ostaa uusi laite vain, koska se tukee Android 4. 0. Ja Honeycomb käyttäjät voivat odottaa, kunnes he saavat käsiinsä Jellybean tai KitKat käyttöjärjestelmää kehittyneempiä Android OS.

Tärkeimmät erot Android 3. 2 ja 4. 0:

Android 4. 0 on lisännyt parempi suunnittelu sen kuvakkeet ja fontteja kuin Android 3. 2.
On kamerakuvake joka pääsee suoraan lukitusnäytössä 4. 0, joka ei ole käytettävissä 3. 2.
Android 4. 0 avulla luodaan kansioiden useita sovelluksia, joka tarvitsee erillisen sovelluksen Android 3. 2.
Android 4. 0 on parempi käyttöliittymä, jossa vedä ja pudota toiminto sovelluksia ja widgetejä kasetista aloitusnäyttöön. Android 3. 2 oli monimutkainen räätälöintiä toimintoja.