Ero Echo ja Print Echo vs Tulosta

Viimeisen 10 vuoden aikana, web kehittäminen on tullut yksi maailman ??? nopeimmin kasvavista aloista. Se on luoda sivustot Internetin ja liittyy paljon menettelyistä, kuten web-suunnitteluun, Web-sisällön luomiseen, scripting, salauskonfiguroinnissa kehitystä verkkokauppaan, ja merkkaus ja koodausta tekstien, ohjelmat ja muut verkkopalvelut.

Yksi web-kehitys kieli, joka on tehnyt paljon web-kehittäjille on PHP. Vaikka se on hyvin monimutkainen, oppimisen se auttaa heitä tekemään muita web-sovelluksia. Vuonna syöttöä jotain PHP tai muita ohjelmointikieli, kieli konstruktio tarvitaan.

Kieli konstrukti on joukko rakenteita, jotka on osa ohjelmaa on muodostettu ilmaisemaan toimintaan. Tulosta ja kaiku ovat molemmat kielen ominaisuuksia, joita käytetään näyttämään tietoja tietokoneen näytöllä.

Niillä molemmilla on samat toiminnot, mutta on erilaisia ​​menettelyjä, jotka johtavat samaan lähtöön.

Painaa

Tulosta on kieli rakenteen, joka voi kestää useita ilmauksia ja se on kieli rakenteen, joka vanhemmat ohjelmoijat haluavat käyttää, koska se on käytetty komento alkuvuosina tietokoneohjelmointikielten.

Se käyttäytyy funktiona kyvyssään palauttaa kokonaisluvun arvoon. Se voidaan hakasulkeissa, joita ei käytetä kaikissa PHP ohjelmoijat. Ehdollisen konstrukteja, tulostaa sopii paremmin käyttää, koska se voidaan käyttää monimutkaisempia lausekkeita.Se on hitaampi käyttää vaikka ja voi vain ottaa yhden parametrin. Se vie enemmän järjestelmän resursseja käyttää minkä takia useimmat ohjelmoijat haluavat käyttää kaikua.

Kaiku

Echo ei käyttäytyä kuin toiminta ja ei saa käyttää yhteydessä funktion. Se ei käytä suluissa tai sulkuja, joita pidetään tarpeettomana useimmat ohjelmoijat tänään. Se on lyhyempi syntaksi jossa yhtäläisyysmerkki seuraa välittömästi -tunnisteen helpompi kirjoittaa.

Se toimii nopeammin ja ei palauta mitään kokonaisluku arvoja, joiden vuoksi se tuottaa tuotoksen vähemmän aikaa. Se ei sovellu ehdollista konstruktio ja monimutkaisia ​​ilmaisuja joka arvioi laskutoimituksia kuin tosi tai epätosi.

Kuka tahansa voi käyttää mitä tahansa kahden kielen ominaisuuksia riippuen hänen tarpeisiinsa ja etusija. Lopputulos on sama, vaikka ne edellyttävät erilaisia ​​menettelyjä. Ero on hyvin pieni, vaikka tehdä merkittävää vaikutusta niiden käyttöä niin valita välillä riippuu pitkälti käyttäjän.

Yhteenveto

1. Tulosta käyttäytyy kuin toiminto, kun kaikua ei.
2. Tulosta käytetään useimmiten vanhempien ohjelmoijia jotka ovat tottuneet käyttämään sitä alkuvuosina ohjelmoinnin aikana kaiun suosii modernein ohjelmoijat.
3. Tulosta käyttää suluissa tai sulkuja, kun kaikua ei, koska niitä pidetään tarpeettomana.
4. Echo toimii nopeammin kuin tulostaa.
5. Echo ei palaa kokonaisluku, kuten tulostuksen tekee.
6. Tulosta on sopivaa käyttää ehdollista konstruktioita ja monimutkaisempia lausekkeita, kun kaikua ei ole.