Ero Siemenet ja PeersSiemenet vs Peers

Torrentit ovat uusin ja paras joukossa tiedostojen jakamisen verkostoja. Kanssa torrent, ei ole keskitettyä palvelimia jossa tiedostot voidaan ladata. Sen sijaan, tiedostot on kopioitu muilta käyttäjiltä, ​​jotka ovat osia tiedoston tai kokonaan. Siemenet ovat periaatteessa kopioita koko tiedosto, joka on sijoitettu niin, että muut downloaders ovat lähde. Peers ovat ihmisiä, jotka ovat myös tiedoston lataamista. Ne voivat jo osia tiedoston tai ei ollenkaan.

Yleensä määrä siemeniä ja ikäisensä suoraan korreloi kuinka nopeasti voit ladata tiedoston. Mitä enemmän siemeniä tarkoita, että voit ladata tiedostoja paljon nopeammin, koska sinun on enemmän lähteitä samanaikaisesti ladata. Vertaisten, se 's päinvastoin. Lisää ikäisensä tarkoittaa, että on enemmän ihmisiä, jotka kilpailevat kaistanleveyden tarjoama kaikki ruukkuja. Vaikka vertaistensa voidaan tiedoston lataamista, ne voivat myös korvata latauksen kaistanleveys, että ne kuluttavat koska muut ihmiset voi myös ladata osat tiedostoista että heillä on jo ja lievittää kulutus kaistanleveys ruukkuja. Mutta yleinen sääntö, ryöppy enemmän ruukkuja kuin ikäisensä on parempi nopeus kuin torrent vähemmillä ruukkuja kuin ikäisensä.

Onko henkilö on peer tai kylvökone ei aina pysy vahvistettu tulet kylvökone heti olet lataamista. Kylvö on käytäntö, joka on hyvin ilahtunut tiedostossa yhteisöasunto koska se ei ainoastaan ​​avulla muut ihmiset ladata, se tekee myös paljon nopeammin kaikille muille. Siemenet eivät todellakaan vaikuta teille, että paljon kuin se ei vie-up tahansa alavirran kaistanleveys, vain ylävirtaan. Voit myös rajoittaa kaistanleveyttä paluusuunnassa että torrent ohjelma vie niin että et ilmenee ongelmia reaaliaikaisia ​​ohjelmistoja, kuten VoIP ja online-pelejä.

Lopuksi, ota huomioon tekijänoikeudet, jotka liittyvät materiaalit, jotka lataat. Tekijänoikeusrikkomuksesta on rikos rangaistavaa. Ja seuraamukset voivat olla hyvin raskaita. Jotain mitä pitää maksaa yleensä tekijänoikeudella suojatun ja lataamalla ne ilmaiseksi on jotain välttää.Yhteenveto:

1. Siemenet ovat täydellisiä kopioita tiedoston wile ikäisensä ovat ne, jotka ovat edelleen tiedoston lataamista

2. Lisää siemeniä tarkoittaa nopeampaa lataukset taas enemmän ikäisensä tarkoittaa hitaampaa lataukset