Ero Tallenna ja Tallenna nimelläTallenna vs Tallenna nimellä

Kun tallennat asiakirjoja, sinulle annetaan kaksi vaihtoehtoa, Tallenna ja Tallenna nimellä. Vaikka nämä kaksi tehtävää on sama tavoite, on pieniä eroja, miten ne saavuttaa tavoitteensa. Tallenna automaattisesti kirjoittaa tiedostoon muutoksia, että se oli viimeinen tallennetaan tai tiedostoon, josta se avattiin. Tallenna nimellä ei välitä mikä historiasta tiedoston. Olisi aina avata uuden ikkunan, jossa käyttäjä voisi syöttää tiedostonimen hän haluaa käyttää ja muotoa.

Save on erittäin kätevä, koska sen avulla voit tallentaa tiedoston yksinkertaisella napin painalluksella tai nopea pikanäppäin painamalla. Vähän muuta tapahtuu ruudulla, jolloin voit jatkaa työtäsi keskeytyksettä. Dialogi Save As on toinen ylimääräinen vaihe, että sinun ei todellakaan tarvitse kun säästää samaan tiedostoon. Ottaa käsitellä valintaikkuna usein taukoja keskittyminen ja voi olla vähän häiriötä oman ketjun ajatuksen. Tästä syystä Tallenna on edullisin kahden kun kaikki mitä haluamme tehdä, on toimitettava muutokset tiedostoon.

Huolimatta hieman hankalia, Tallenna nimellä ei ole omaa käyttöä, joka on erittäin tärkeä. Tallenna nimellä avulla käyttäjä voi tallentaa toiseen tiedostoon tarvitsematta sitoutua muutoksia tiedostoon, että se oli peräisin. Sen avulla käyttäjä voi muuttaa muotoa toisesta toiseen. Tämä voi olla tärkeää, kun tiedostot voivat olla monissa eri muodoissa ja henkilö sinun täytyy lähettää se odottaa toiseen muotoon kuin mitä jo on.

Todettuaan kaikki erot Tallenna ja Tallenna nimellä, se on myös hyvä huomata, että työskenneltäessä uusi tiedosto, jota ei ole vielä tallennettu, Save toisi esille dialogin kuten Save As. Tämä johtuu siitä, että se ei tiedä, mihin tallentaa tiedoston vielä ainoa tapa pelastaa olisi kautta Save As.

Yhteenveto:Tallenna kirjoittaa kaikkia muutoksia samaan tiedostoon, kun Save Kuten aina avaa ikkunan

Save on nopeaa ja helppoa, kun Tallenna nimellä lisää toinen vaihe ja voi kestää pari sekuntia enemmän

Save ei salli voit tallentaa toiseen tiedostoon tai muodossa, kun taas Save As tekee