Ero ICT ja ITICT vs IT

IT ja ICT ei pidä sekoittaa keskenään, koska ne ovat kaksi eri aloilla. Teollisuuden of Information Technology (IT), johon kuuluu tietokone, ohjelmistot, verkostoituminen ja muut IT-infrastruktuuri auttaa rele tai hallita tietoja on erittäin tärkeää nykypäivän elävät katsottuna pääasiassa suuryritysten tai yhtiöt, jotka kulkevat monen miljardin dollarin hankkeita. Niin se auttaa vahvistamaan yritysten olemassaolon joukko IT-henkilöstön, jotka on varustettu palvelimet, tietokanta hallintajärjestelmät, ja turvatoimet suojata luottamuksellisia tietoja yhtiöstä. Ilman sitä kaikki yhtiön 'tärkeää tietoa voidaan helposti vaarantaa monien ulkopuolisten hyökkääjät ja hakkereita samankaltaisia.

Vuonna IT-osasto on useita asiantuntijoita kuin järjestelmänvalvoja, tietohallintopäällikkö, verkko-insinööri, tietokoneohjelmoija, ja muita IT-asiantuntijoille, jotka ovat kaikki tehtävänä on erilaisia ​​konkreettisia rooleja. Ydin palvelut IT voidaan tiivistää antaa työkaluja, jotka jouduttaa yrityksen tuottavuuteen, automatisoi liiketoiminnan käsittely, vahvistetaan tavan yhdistää tehokkaasti arvokkaita asiakkaita tai asiakkaita, ja myös perusydin palvelu tietojen antaminen. Tarkempi osatehtävien sisälly näihin ydinpalvelut asentamassa tai tietokoneen ohjelmiston rakentaminen tietoverkkojen suunnittelu tehokas sähköinen järjestelmä, ja myös hallinnassa koko pääosa tietojen muodossa tietokannoista.

'ICT' täysin tunnetaan 'Information Communications Technology,' on taipuvainen koulutuksen asetus. Yleisemmässä mielessä ICT kuvataan tietokoneiden ja muiden digitaalisten teknologioiden tukea henkilöille tai laitosten käsiteltäessä tai käytettäessä tietoja.ICT käytetään academe hyväksi yksilön tai laitosta, joka on kooltaan pienempi kuin mitä hoidetaan ammattilaista isompi toimialoilla. ICT voi olla niinkin yksinkertaisia ​​kuin käyttämällä audiovisuaaliset laitteet oppimiseen kouluissa, sähköisten puhelinliikenteen ja muut laitteet, jotka auttavat välittää tietoa koko kampuksen. Vuodesta 1997 ICT on myös tunnustettu sisällyttämällä puhelinliikenteen ja audiovisuaalisten laitteiden tietokoneissa. Tämä suunta auttoi korkeakoulut kaataa toimien kustannukset, aivan erityisesti poistamalla perinteisten puhelinverkkojen.

Yhteenveto:

1. 'IT' on 'Information Technology', kun taas 'ICT' on 'Information Communications Technology.'
2. IT on alan sinänsä joka työllistää tietokoneiden käyttöä, kehittää verkostoja, tietokoneohjelmat, ja muita digitaalisia tai elektroniset laitteet hallintaan ja toimittaminen.