Ero 'UNION ALL' ja 'unioni'
'UNION ALL' vs 'unioni'

Tärkeys tietokannat ja tietokannan hallintajärjestelmät lisääntyy kanssa tietotekniikan käyttöä jokapäiväisessä elämässä tavallisten ihmisten. Jokainen organisaatio on muuntaa niiden manuaalista kirjanpitoa ja tietojen digitaaliseen tietokantoihin. On olemassa useita termejä ja toimintoja tietokannan, joka pelaa erittäin tärkeä rooli? tietokannan hallinta. Tietokannan hallinta itsessään on merkittävä tekijä organisaation suuria määriä, ja joskus arkaluontoisia tietoja voidaan luoda ja hallita säännöllisesti. Tietokannat tallentaa tietoja muotoja taulukoita, jotka puolestaan ​​sisältävät rivit ja sarakkeet pitämään kirjaa.

Taulukot tietokantaan tarvitsevat erittäin tehokas hallinta, jotta paras käyttää resursseja sekä saada kyselyn tulokset mahdollisimman nopeasti. Taulukot tallentaa kirjaa eri datatyyppejä kohti vaatimus ja ne voivat joskus olla päällekkäiset tiedot tallennetaan yhteen taulukkoon. Ennätykset Yhden pöydän voi olla läsnä myös muissa taulukoissa saman tietokantaan. Tietokannan hallintajärjestelmä, kuten SQL Server tai Oracle, on useita komentoja hallita taulukoita. UNION ja UNION ALL ovat kaksi tällaista komennot hallita taulukon tiedot ja optimoida kyselyn tulokset.

Unionin komentoa käytetään valitsemaan liittyviä tietoja, joilla on sama tietotyyppi, useista taulukoista. Lisäksi unioni komento valitsee vain erillisten kirjaa. Tämä edellyttää suhteellisen pidempi käsittelyaika ja käytön lisääminen järjestelmän resursseja, koska se tekee haun ja ottelu toimintojen selvittää erillistä tietoa ulos yhdistetyn kirjaa taulukoita. Lisäksi UNION komento on tehokas pöydillä, joissa on suuri määrä tietueita on paljon päällekkäisyyksiä, koska kyselyn tulokset olisivat hyvin erityinen. Tätä voidaan soveltaa, jos hyvin suuri järjestelmän resurssit ovat käytettävissä. Se on kuitenkin tehokkaampaa pöydillä, joilla suurin osa ainutlaatuista tietoa, koska vähemmän päällekkäisyyttä olisi helppo käsitellä, joilla on rajalliset resurssit.

UNION ALL komento valitsee kaikki ennätykset taulukoista. Toisin UNION, UNION ALL tekee sen erittäin tehokkaasti, koska se ei tarkista ylimääräistä dataa ja hakee kaikki tulokset. Hakutulos on yhdistetty taulukko joilla on kaikki tiedot kuten päällekkäiset rivejä. UNION ALL on nopeaa, koska siihen ei liity lajittelu tietoja. Tämän lisäksi UNION ALL komento on tehokkainta, kun käytetään taulukkoja, jotka sisältävät vähemmän kirjaa vaikka taulukko sisältää paljon kaksoiskappaleita. Vaikka pöydät vähemmän kirjaa ja ainutlaatuinen tiedot olisi ihanteellinen UNION ALL komennolla.Yhteenveto:

1. UNION ALL suoritetaan lyhyemmässä ajassa kuin UNION komento.

2. UNION ALL doesnt 't suorittavat lajittelu tietojen taas UNION komento antaa kyselyn tulos on lajitellun tavalla.

3. UNION ALL sisältää tarpeeton kirjaa taulukoiden kun UNION komento poistaa päällekkäisyydet taulukossa ja sen tulos ei sisällä tarpeettomia rivejä.

4. unioni on erittäin tehokas suurempia pöytiä taas UNION ALL on tehokkaampaa silloin, kun taulukot eivät ole kovin suuria ja varmennusta ei ole kysymys.