Ero iPad ja MacBookiPad vs MacBook

IPad on suhteellisen uusi tarjontaa Apple joka pyrkii palvelemaan toiseen paikkansa mobiilikäytön markkinoilla; jonnekin MacBook ja iPhone. Vaikka MacBook on täynnä sulittaa kannettava tietokone, iPad on vain multimedialaite, joka voi tarjota useimmat MacBook 's toiminnallisuutta, mutta ei kaikkia.

Kaiken silmälasit iPad ovat paljon alhaisemmat verrattuna MacBook. Se urheilu sama A4-prosessori, joka on käytössä uusin iPhone kun MacBook käyttää kaksiytiminen Intel. MacBook on myös isompi näyttö, isompi kovalevy, parempi grafiikka, ja lisää. Kaikesta huolimatta, iPad ei ole omaa etuisuuksia. Se 's muoto tekijä on plus koska sitä voidaan käyttää lähes missä tahansa, koska sinun ei tarvitse saattaa se sylissäsi tai tukevalle alustalle. Se on myös pienempi ja tyylikkäämpi kuin MacBook.

IPad käyttää IOS, käyttöjärjestelmä, joka on kehitetty iPhone ja käyttää iPod samoin. Sellaisenaan, iPad jakaa samoihin käyttötarkoituksiin kuin edellä mainittujen kahden laitteita. Toisaalta, MacBook toimii Mac OS X, tietokoneen käyttöjärjestelmä käyttää kaikki Maceja. Tämä on monimutkaisempi ja kehittynyt käyttöjärjestelmä paremmat ominaisuudet kuin iOS. Koska eri käyttöjärjestelmiä, et voi käyttää sovelluksia toistensa päälle.IPad on täysin suljettu ja ainoastaan ​​tarvittavat portit jättää avoimeksi. Et voi purkaa laitetta tai vaihtaa mitään osaa ilman takuun raukeamista takuun. Vaikka sama on enimmäkseen totta MacBook, on osia, jotka voidaan helposti korvata tai päivittää käyttäjän. Tämä sisältää akun, kiintolevy, ja muistin.

Piirre, joka on tullut tärkeä useimmissa kannettavien laitteiden, kuten iPad, on 3G-yhteydet. Tämän avulla käyttäjä voi saada Internet-yhteys ilman yhteyden Wi-Fi-tukiasemaan. Vaikka MacBook on Wi-Fi, sillä ei ole 3G-yhteydet vakiona tai lisävarusteena. Mutta voit hankkia kolmannen osapuolen USB-modeemit, jotka voivat tarjota 3G-yhteys.

Yhteenveto:
1. IPad on multimedialaite, kun MacBook on kannettava
2. IPad on huonompi silmälasit verrattuna MacBook
3. IPad on tyylikkäämpi ja kompaktimpi kuin MacBook
4. iPad toimii iOS kun MacBook käyttää Mac OS X
5. IPad ei ole päivitettävissä, kun MacBook on
6. iPad on 3G-ominaisuudet, kun MacBook ei