Ero ADSL ja SDSLADSL vs SDSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) ja SDSL (Symmetric Subscriber Digital Subscriber Line) ovat kaksi suurta ryhmää, kun se tulee laajakaistayhteyksiin. Kaikkein merkittävä ero näiden kahden ryhmän on, kuinka paljon kaistanleveyttä he myöntää käyttäjälle. Koska SDSL on symmetrinen. Se tarjoaa yhtäläiset latausnopeudet käyttäjälle samalla, vaikka lataus nopeus on myös erittäin korkea ADSL, latausnopeutta voi olla huomattavasti hitaampaa. Jotkut ihmiset, erityisesti niille, jotka ladata videoita tai muuta sisältöä, voivat mieluummin korkea upload kaistanleveys SDSL, mutta useimmat ihmiset, ADSL tarjoaa riittävän latausnopeus koska meillä ladata paljon enemmän tietoa kuin me lataa selailun internetissä, katsella videoita, ja lataaminen asiakirjat.

Kaikkein tärkeä etu, että ADSL on on kyky olla DSL ja puhelin, samaa kaksi johtoa ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti. Tämä johtuu siitä, ADSL ei vie koko kaistanleveyttä. SDSL käyttää koko kaistanleveyttä ja ei jätä tilaa puhelin yksikkö. Kaistanleveyden puhelin on varattu latausnopeutta ja selittää paljon suuremman kaistanleveyden huolimatta käyttäen samoja kaksi johtoa.

ADSL on standardoitu tekniikka ja siten useimmat laitteet, jotka voivat toimia ADSL voidaan käyttää vaihtovuoroisesti. He sopeutua standardin ja ovat siksi yhteensopivia. SDSL on oma ja ei koskaan standardoitu, jolloin valmistajat voivat toteuttaa omat standardit miten niiden laitteiden tarkoitus toimia. Tämä tarkoitti, että useimmat SDSL laitteet olisivat toimivat vain silloin, kun ne ovat peräisin samasta yrityksestä. Käyttämällä laitteita eri yritykset eivät varmistaa, että verkko olisi aiotulla tavalla.

ADSL on tällä hetkellä tekniikka, joka on käytössä useimmissa osissa maailmaa, joissa nopea internet-yhteydet on nauttinut. SDSL toisaalta, pidetään vanhan tekniikan. Sitä ei enää käytetä modernissa asennuksia kuin se on seurasi G.SHDSL ja suurelta osin katsotaan vanhentuneiksi.

Yhteenveto:1. ADSL on epäsymmetrinen, kun SDSL on symmetrinen

2. siirtoja SDSL ovat yhtäläiset kun taas ADSL eivät ole

3. ADSL voi olla puhelin, samaa linjaa, kun SDSL voi

4. ADSL on standardoitu tekniikka kun SDSL on oma ja ei koskaan standardoitu