Ero SS8 ja Signaling SystemSS8 vs Signaling System

SS7 tai Signaling System 7, on standardi protokolla käytetään yleisen puhelinverkon puhelun asetukset, puhelunohjaus, repiä alas, ja kulkee verkon tilasta. Sitä käytetään seurata jokaisen puhelun ja valmistella raportti puhelun 's alusta loppuun. Raportti tunnetaan teletunnistetieto. Tiedot, jotka tarvitaan puhelun, hallinnasta, ja katkaisemisesta tallennetaan verkkoon, joka on erillään yhden joita käytetään todellisen puhelun. Tätä prosessia kutsutaan out-of-band signaling kuin menetelmässä käytetään erillistä 56 tai 64 kbps: n kanavalla ohjata puhelun 's tietoja. Se tarjoaa yhden tehokkaimmista ja turvallinen maailmanlaajuisesti tietoliikennepalveluja.

SS7 sisältää erillistä kanavaa ja verkon kohtia kutsutaan signalointi linkit ovat yhteydessä toisiinsa. On kolme merkinantopisteille: Signal Transfer Points (STP), Service Switching Points (SSP) ja Palveluohjauksenhallinnan Points (SCP).

SS8 on yrityksen nimi tai tuotenimi luonteenomaiset hienostunut viestinnän kuuntelua. Piirissä vai pakettivälitteiseen verkkojen, teleoperaattorit lakien ja siepata vaatii State Intelligence tai poliisi käyttää SS8. Voit kuunnella ja valvoa chatit, sähköpostit, tekstit, ja surffailusta muut kuin puheluita.

yhteenveto

1. Signaling System 7 käytetään osana yleisen puhelinverkon kun SS8 on merkki antaa laillisen salakuuntelun tuotteita operaattoreille.

2. Signaling System 7 vastaa puheluun, hallinnasta, ja päättyminen taas SS8 kaappaa ja monitorit vaatii tiedustelupalvelujen häiritsemättä opasteiden tai mediajärjestelmä.

3. Signaling System 7 yhdistää toimijat ympäri maailman ja SS8 on kyse lainvalvonta yrityksiä maissa.

Yhteenveto:

1. SS7 on kansainvälinen standardi, joka auttaa puheluiden muodostamiseksi tehokkaasti ja

parempi turvallisuus.2. SS7 käytetään puhelun muodostamiseksi ja irrotettaessa. Muita ominaisuuksia, kuten: puhelun

huolinta, kaksi käynnissä olevaa puhelua, soittajan tunnistus, ja IN servicers.

3. SS7 kutsutaan C7 Euroopan maissa ja CCSS7 (Common Channel

Signalointi System 7) Pohjois-Amerikassa.

4. SS8 on auttanut kuroa umpeen kuilua telealan ja

tiedustelupalvelut ympäri maailmaa.

5. SS8 ei rajoitu teletoimialaan. Sitä käytetään seurata sähköposteja, chatit, teksti

viestejä, ja jopa web selaushistorian.