Ero Crossover Cable ja Ethernet-kaapeliCrossover Cable vs Ethernet-kaapeli

Ethernet-kaapeleita käytetään toisiinsa useiden tietokoneiden muodostamaan verkkoon. Verkko voi palvella erilaisia ​​käyttötarkoituksia, jotka vaihtelevat Internet-yhteyden kautta yksi modeemi tai tiedostojen vaihtamiseen ja etäyhteyden päästä resursseja. Paitsi tavalliset Ethernet-kaapelit on myös ristikytkentäkaapeleilla, jotka ovat periaatteessa vain Ethernet-kaapelit, jotka on kytketty hieman erilainen.

Ethernet-kaapeli, joka tunnetaan myös suora kaapeli, on kytketty siten, että tappi 1 toisesta päästä yhteyden pin 1 toisessa päässä; sama 7 jäljellä nastat. Ristikytkentäkaapelia, yhteydet eivät ole niin yksinkertaista. Tappi 1 on kytketty pin 3; pin 2 on kytketty pin 6, nasta 4 on kytketty pin 7, ja nasta 5 on liitetty pin 8.

Eri yhteenliittämistä järjestelmä on tehtävä, jotta ohjaamaan lähetys- riviä toinen pää vastaanottaa linjat toisessa päässä. Tämä on hyödyllinen, kun käytetään kaapelia kaksi tietokonetta ilman reitittimiä tai kytkimiä. Jos käyttää tavallista Ethernet-kaapelia, ilmoitusta ei ole vahvistettu, koska ne lähettävät samaan tapaan. Ristikytkentäkaapeli tekee siitä niin, että lähetetyt signaalit yhdestä tietokoneesta saada vastaanottavalle anturit muiden. Näiden yhteyksien kutsutaan ad-hoc-yhteyksiä.Useimmat kytkimet, keskittimet ja reitittimet nykyään on kyettävä havaitsemaan, onko sinulla suora tai ristikytkentäkaapelia ja säätää vastaavasti. Joten vaikka johdotus on erilainen, voit silti käyttää Ristikytkentäkaapeli tavallisena Ethernet-kaapelia tietokoneeseen keskittimeen. Ongelma syntyy, kun yrität käyttää ristikytkentäkaapelia isompien kytkimillä. Osa vanhemmista kytkimet on kiinnitetty siihen, mitä nastat ovat lähettää ja mitkä nastat ovat vastaanottaa. Nämä kytkimet toimisi ristikytkentäkaapeleilla mutta ovat kunnossa tavallisilla Ethernet-kaapeleilla.

Yhteenveto:

1. Ristikytkentäkaapeli on eräänlainen Ethernet-kaapelin
2. Tavallinen Ethernet-kaapeli on kytketty suoraan läpi samalla ristikytkentäkaapeli ylittää lähettää ja vastaanottaa linjat
3. Ristikytkentäkaapeli voidaan liittää kaksi tietokonetta ilman reititintä, kun taas tavallisen Ethernet-kaapelin voi 't
4. Ristikytkentäkaapeli voidaan käyttää tavanomaisena Ethernet-kaapelilla, mutta ei toisinpäin