Ero Android ja BlackBerryAndroid vs BlackBerry

?

Vitsaus mobiiligadgetien on tuskin containable. Sen välttämättömyys ei enää keskusteltu. On totta, että ilman matkapuhelimia, on mahdotonta pysyä tässä nopeasti muuttuvassa maailmassa.

?

Tarve innovaatio tässä nopeasti muuttuvassa ympäristössä synnytti mitä liikemiehet ja Asiantuntijat kutsuvat? 'älypuhelimet'. Ne, jotka olivat kerran liimattu niiden läppäreissä ja PC Internet-yhteyden löytänyt 'älykkäämpiä' tapa saada yhteys. Älypuhelimet ovat valloittaneet maailman ja sai herruuden ihmisten elämää elävät ohituskaistalla. Tämä on johtanut yhteentörmäys älypuhelin kehittäjille, jotka yrittävät tarjota parhaat palvelut asiakkailleen.

?

Android-puhelimet ja BlackBerry-puhelimet ovat vain kaksi tällaista kilpailijat älypuhelin teollisuudelle. Nämä kaksi jättiläistä ovat jatkuvasti ajo teknologian rajoja reunan yli ollakseen paras.

?

BlackBerry edelläkävijä älypuhelimet. Se loi älypuhelin, jonka tarkoituksena on luoda monen delegointi järjestelmä liikemiehille. Se on henkilökohtainen digitaalinen avustaja. Se on osoitekirja, muistion ja kalenterin. Se on myös kannettava mediasoitin, jonka avulla käyttäjä voi olla median yhteydet. BlackBerry on ensimmäinen älypuhelin, joka teki sähköposti siirtää mahdollisuutta. Menestyksen jälkeen sen alusta BlackBerry omistus on tullut ilmiö.

?BlackBerry tuli hitti ja vielä johtuu sen seuraavia ominaisuuksia. (1) Se vain on pidempi akun kuin muut älypuhelimet. Sen avulla käyttäjä voi tehokkaasti käyttää langattoman tiedonsiirron, kuten Bluetooth ja Wi-Fi käyttää vähemmän virtaa. (2) Se on tunnettu suuri joukko viestitoimintoihin. Näitä ominaisuuksia ovat automaattinen tekstin, kielen tuki, push-sähköposti, ja työnnä pikaviestejä Google Talk, Yahoo Messenger, ja suosikki sovellus BlackBerry Messenger. (3) Se on käyttäjäystävällinen kosketusnäyttö ja helppokäyttöinen QWERTY-näppäimistö. (4) On tehty kestävyyttä. Se ei ole helposti naarmuunnu eikä katkaista helposti myöskään. (5.) Se on hyvä turvajärjestelmä joten se on erittäin ihanteellinen kaikissa liiketoimia.

?

Android älypuhelimet toisaalta, valittaa omituinen ja hauskaa puolella käyttäjiä. Niiden avulla kuka tahansa muokata, mikä tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman hauskoja sovelluksia. Se on ensimmäinen älypuhelin, joka on todella kattava ja avoin sen käyttäjille. Mutta koska tämän, Android-puhelimet ovat hyvin alttiita paljon turvallisuuskysymyksiä kuten hakkerointi ja hyökkää vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia. Tästä huolimatta yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä Android näinä päivinä, koska sen quirkiness.

?

Yksi Android 's ominaisuuksia on ilmoitusjärjestelmään, joka hälyttää käyttäjää siitä, mitä' s tehtävä tällä hetkellä. Siellä 's myös helppo navigointi ja käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjä voi liikkua sisään ja ulos Android valikot ja sovellukset. Android-puhelimissa on myös paremmat kamerat varsinkin kun kuvaa otetaan ulos, jossa valot ovat luonnollisia. Se on myös nopeampi suljin nopeus. muuta kuin, että Android-puhelimet nähdään geekier puhelin.

?

YHTEENVETO:

Android älypuhelimet ovat enemmän sovelluksia keskitetty taas BlackBerry-älypuhelimia palvelemaan enemmän liiketoimintaa.

BlackBerry on hyvä turvajärjestelmä, kun Android 's on kyseenalainen.

Android on runsaasti sovelluksia, jotka vetoavat geekier luonteen, kun BlackBerry luotiin liikemiesten yritysmaailmaan.

BlackBerry oli uraauurtava älypuhelin. Android vain seurasi kautta.