Ero Reititin ja palomuuriReititin vs. Firewall

Reititin on laite tietokoneeseen, joka liikkuu data edestakaisin verkoissa. Pohjimmiltaan kun tiedot lähetetään pitkin, ja välillä verkkojen välillä tai paikoissa yhden verkon, reititin tekee työtä ohjaamalla tämän tiedon sen oikeille sijainti. Tämä tehtävä saavutetaan kautta otsikoiden C vähän tietoa, joka on osa datapaketin, joka sisältää läpinäkyvää tietoa kyseinen tiedosto tai että tiedosto 's siirto. Välittäminen taulukoita myös avainasemassa siinä, miten reitittimen toimintoja. ne mitkä polku on paras datapakettien.

Palomuuri on periaatteessa osa tietokonejärjestelmää, joka suojaa sitä toivottuja ja haitallisia materiaaleja pääsy järjestelmään. Se on rakennettu samaan tapaan kuin useimmat seinät C kerroksittain liittyvien tiiliä maksimoida sen vahvuus, ja pitää ei-toivotut tunkeilijat. Samoin palomuuri koostuu joukon toisiinsa liittyviä ohjelmia, perustettava verkon yhdyskäytävän palvelimen suojaamaan yksityinen verkko 'resursseja muilta käyttäjiltä samassa verkossa tai muissa verkoissa. Palomuuri toimii yhdessä reititin , jotta voidaan tarkastella kunkin verkon paketin ennen sen toimittamista pitkin, ja / tai toiseen verkkoon.

Reitittimet ovat yleensä yhdistetty ainakin kahden verkon C yleensä kaksi lähiverkkoja tai WAN, tai mahdollisesti LAN ja Internet-palveluntarjoajan verkkoon. Nämä sijaitsevat myös osoitteessa verkkotunkeilua, pitääkseen tiedot virtaa luonnollisesti välillä ja pitkin verkoissa. Palomuurit työskennellä reitittimien sekä välityspalvelimia, jotta verkkopyynnöt niille, jotka käyttävät työasema. Kuten useimmat verkot, on keskeinen tietokone, joka on napa koko verkon. Palomuuri ei ole poikkeus. On nimetty tietokone, joka on erillään verkosta, estääkseen kaikki pyynnöt vuorovaikutuksessa suoraan yksityisten verkon resursseja.

On olemassa pari valintoja suhteen valitsemalla paras reititin tietyn verkon 'tarpeet. Suuremmat yritykset, esimerkiksi käyttää täysin eri reitittimen kuin pienet yritykset, tai ne yksityiseen käyttöön. Kuitenkin reititin voi olla jotain niin yksinkertaista kuin kaksi tietokonetta, joissa on samanlainen käyttöjärjestelmä, joka on kytketty Internet-yhteyden jakamisen (tai ICS). palomuuri, samoin on erilainen riippuen syvyydestä verkon, ja lakeus tarvittavien tietokoneiden. Enimmäkseen kuitenkin toiminnon palomuurit ovat ruudun toimintaa suojellakseen verkkoon.Yhteenveto:

1. Reititin kuljettaa dataa verkkojen palomuuri näyttöjä dataa, joka on lähetettävä verkon kautta.