Ero Office 2011 Mac ja Apple iWorkOffice 2011 Mac vs Apple iWork

Office 2011 ja Apple iWork ovat kaksi top valintoja, kun etsivät tuottavuutta sviittiä Mac. IWork on peräisin valmistaja Mac kun Office 2011 on Microsoftin, Applen 'suurin kilpailija, ja se on saatavilla sen monipuolinen muodossa Microsoftin' oman Windows-alustalla. Suurin ero näiden kahden välillä on hinta kuin Office 2011 maksaa paljon enemmän kuin Apple iWork. Voit odottaa maksaa missä tahansa kahdesta neljään kertaan mitä maksaisi iWork.

Vuodesta valtava aukko hinta et saada joitakin etuja ostaessaan Office 2011 sijaan Apple iWork. Ensinnäkin, saat neljä hakemusta kolmen sijaan iWork. iWork on Pages, Keynote ja Numbers jotka vastaavat vastineita Office 2011 's Word, PowerPoint ja Excel. Mitä Office 2011 on, että iWork doesnt' t on on Outlook, sähköpostiohjelma. Se ei ole käytettävissä kaikissa versioissa, vaikka, mutta se on vain halvin jossa et saa Outlook. Outlook voi hakea ja lähettää sähköposteja niin kauan kuin sinulla on Microsoft Exchange-tili.

Kun se tulee asiakirjojen käsittelyssä, Office 2011 on reuna koska valtava määrä ihmisiä Microsoft Office riippumatta siitä, onko se 's Mac- tai Windows PC. Sharing asiakirjoja Office-ohjelman toiseen varmistaa, että asiakirja on suoritettu oikein. Koska ei ole paljon ihmiset ovat Macit, ja vielä harvempi silti käyttää iWork, iWork asiakirjoja on muunnettava ennen kuin ne voidaan jakaa useimpien kollegojen. Silloinkaan ei ole varmuutta, että tiedostot tulisi ulos oikealle. Jos käytät vain iWork luoda tulostetut asiakirjat, niin väite tulee kiistanalainen.Jos haluatte tuo asiakirjoja ympäriinsä tabletti, iWork on parempi ottelu sinulle. Siellä 'sa version iWork iPad jota voit käyttää katseluun ja muokkaamalla iWork asiakirjoja. Se on vain iPad, vaikka, kuten ei muita tabletin käyttö IOS. Toisaalta, ei ole Office versio iPad tai mistään tabletin, että asiassa.

Yhteenveto:

1. Office 2011 on kalliimpaa kuin iWork.
2. Office 2011 sisältää sähköpostiohjelman, kun iWork ei.
3. Saat paremman yhteensopivuuden Office 2011 kuin iWork.