Ero Google Chrome CR-48 Kannettavien ja Regular KannettavienGoogle Chrome CR-48 Kannettavan vs Regular Kannettavien

Google ei ole uusi käyttöön täysin uusi ohjelmisto markkinoille ja kun ne joutuvat skeptisesti, ne tarjoavat laite todistaa konseptin. He 've tehnyt sitä ennen Android ja he tekevät sen taas nyt ChromeOS ja CR-48 kannettava. Suurin ero CR-48 ja säännöllinen kannettavat on käyttöjärjestelmä. Toisin kuin säännölliset muistikirjat, jotka kulkevat käyttöjärjestelmiä kuten Windows, MacOS, tai mikä tahansa maku Linux, CR-48 runs WebOS nimeltä Chrome. Keskeisenä ajatuksena takana WebOS on, että kaikki ohjelmistot ja tiedot asuu pilven sijaan koneeseen, kuin mitä on normi kanssa kaikki nykyiset säännölliset kannettaviin. ottaa kaikki tiedot pilvi on hyödyllistä, koska et menetä tietoja yhdessä CR-48 jos hukkaat sitä.

Ottavat suurimman osan tietojen asuvat pilvi määrä paikallista tallennustilaa tarvitaan vähenee rajusti. Sen sijaan, kovalevyn satoja gigatavua tallennustilaa, CR-48 on vain 16GB SSD, joka on jo paljon ottaen huomioon että et saa asentaa mitään ohjelmistoja sitä. Tämä ero on muutamia välillisistä etuja sitä. Ensimmäinen on se, ettei melun takia kiintolevyn pyöriessä ylös ja alas koko ajan. ? Toinen puute on lämpö; tehden mukavampi käyttää sylissä pitkiä aikoja. Kolmanneksi, ja mikä tärkeintä, virrankulutus vähenee huomattavasti, joka tarkoittaa pidempää käyttökelpoinen ajan.

Merkittävä haittapuoli varten CR-48 on tuen puutetta monien tietokonetarvikkeita. Tämä johtuu siitä, Chrome ei salli asennusta kuljettajia. Toistaiseksi, CR-48 tunnistaa vain joitakin hiiriä, näppäimistöjä, ja flash-asemat. Tarkistetaan yhteensopivuus isn 't monimutkainen, vaikka sillä sinun tarvitsee vain kytkeä laite ja katso jos se toimii tai ei.Lisäksi Google on päättänyt olla noudattamatta tavanomaisia ​​koskettimia käytetään säännöllisessä kannettavissa. FN ja Windows näppäimet ovat poissa ja toimintonäppäimet (F1-F12) päälle on korvattu pikakuvakkeet. CAPS LOCK on korvattu hakupainikkeen joka automaattisesti avaa uuden ikkunan kun sitä painetaan; vaikka, voit muuttaa toiminnallisuutta painiketta palata takaisin, jos todella tarvitset CAPS LOCK.

Yhteenveto:

CR-48 toimii WebOS taas säännöllisesti muistikirja toimii tavallisella käyttöjärjestelmissä

CR-48 käyttää SSD taas säännöllinen muistikirjat käyttää kiintolevyä

CR-48 on pidempi akun kuin tavalliset kannettavat

CR-48 ei nojaa kuljettajia, kun taas tavalliset kannettavat do