Ero gawk ja AWKGawk vs AWK

Kirjoittaminen ohjelman avulla Pascal tai C kielellä voi olla ajoittain sekava. Kuitenkin kirjoittaminen ohjelma tulee niin helppoa AWK, joka on erityistä tarkoitusta varten ohjelmointikieli. Käyttäessäsi C tai Pascal, se tarvitsee useita rivejä koodien taas AWK käyttää vain muutaman rivin koodia. Gawk on GNU täytäntöönpanoa AWK.
Gawk on voimakas GNU version AWK. Sekä gawk ja AWK apua kirjallisesti koodit helposti ilman huolia siitä, piirtoheitin tarvitaan ohjelman tekoon. Sekä AWK ja gawk tarjoavat monia lisätty ominaisuuksia, joka auttaa nopeasti kirjallisesti voimakas ohjelmia. Käytettäessä gawk ja AWK, olet vapaa tutkii väsyttävää yksityiskohtia, jotka tekevät työtä kirjoitusohjelmia kova. Ominaisuuksia, kuten hakurakenne, kuvio-matching ja automaattinen käsittely komentoriviargumenttina tiedostoja auttaa paremmin kirjallisesti ohjelman helpolla tavalla.

AWK auttaa hallitsemaan pienten ja henkilökohtaisia ​​tietokantoja, raportteja, tuottaa indeksejä, tietojen todentamiseksi, ja suorittaa muita asiakirjan valmistelua tehtäviä. Se auttaa myös kokeilemaan algoritmeja, jotka voidaan mukauttaa muihin kieliin. Gawk mukana tulee myös kaikki nämä ominaisuudet. Näiden lisäksi ominaisuuksia, Gawk on lisäominaisuuksia, jotka helpottavat lajittelua tietojen talteen palasia tietojen käsittelyä, ja auttaa myös tekemällä yksinkertaisia ​​verkkoviestintää.

AWK on nimi, joka on johdettu nimikirjaimet suunnittelijat tämän ohjelman; Alfred V. Aho, Peter J. Weinberger, ja Brian W. Kernighan. Alkuperäinen AWK versio kirjoitettiin vuonna 1977 AT \u0026 amp; T Bell Laboratories. Se oli vuonna 1986, että Gawk kirjoittaneet Paul Rubin. Vuonna 1986 Jay Fenlasonin tekemään työhön valmistui kirjallisesti gawk.Yhteenveto:

1. Kirjoittaminen ohjelma tulee niin helppoa AWK joka on erityisrahaston ohjelmointikieli. Gawk on 2. GNU täytäntöönpanoa AWK.
3. gawk on voimakas GNU version AWK.
4. AWK on nimi, joka on johdettu nimikirjaimet suunnittelijat tämän ohjelman; Alfred V. Aho, Peter J. Weinberger, ja Brian W. Kernighan. Alkuperäinen AWK versio kirjoitettiin vuonna 1977 AT \u0026 amp; T Bell Laboratories.
5. Se oli vuonna 1986, että Gawk kirjoittaneet Paul Rubin.