Ero Samsung Galaxy Tab ja Samsung Galaxy Tab 10,1 (P7100)Samsung Galaxy Tab vs Samsung Galaxy Tab 10,1 (P7100)

On tavallista, että yritykset päivittävät tuotteita paremmin silmälasit säilyttäen useimmat ominaisuudet. Sen sijaan teet tämän kanssa Galaxy Tab, Samsung päätti vapauttaa Galaxy Tab 10.1. Suurin ero välilehti ja Tab 10.1 on suuri kuin jälkimmäinen on huomattavasti suurempi ja on lähes kaksinkertainen paino entisen. Koon muutos johtuu Tab 10.1 työllistää suurempi näyttö. Suurempi näyttö Tab 10.1 on myös lisääntynyt päätöslauselman 1.280.800 joten sinun ei olisi mitään ongelmia sivustojen alapuolelle ulottuva näyttö, kun sen ei 't on.

Sen lisäksi isompi ja parempi näyttö, Samsung päätti käyttää dual core prosessori parempaa käsittelyä ja sujuvampaa. Se tuo myös Tab 10.1 jopa par uusimman tabletit, jotka myös käyttävät kahden ytimen prosessorit. Tab on yhden ytimen prosessori kellotaajuudella 1GHz, joka tuolloin Julkaisunsa oli kilpailukykyinen sen aikalaisia.

Samsung myös meni eteenpäin ja parantanut kamera on Tab 10.1. Sen sijaan, että 3MP pääkameran, mikä on vähemmän kuin mitä voisi löytää useimmat älypuhelimet, ja 1. 3MP toissijainen kamera, Tab 10.1 on 8MP pääkamera ja 2MP toissijainen kamera. Suuri harppaus päätöslauselmassa pääkamerassa on hyvä uutinen niille, jotka haluavat ottaa kuvia. Se ei 't haittaa, että Tab 10.1 voi myös ottaa videoita klo 1080p sijasta 720p enintään Tab. Vaikka on epätodennäköistä, että kasvu resoluutiota kakkoskameraa vaikuttaisi videon laatu videopuheluiden aikana, se voi auttaa otettaessa turhamaisuus laukausta.

Koska uusia parannuksia voi imeä enemmän valtaa, erityisesti näytön ja kahden ytimen prosessori, Tab 10.1 on isompi akku, joka myös osaltaan painon nousua. Tab 10.1 on yli 50% enemmän akun kapasiteetti kuin Tab, joten sinun ei tarvitse huolehtia loppumassa mehua keskellä päivää.Lopuksi, on olemassa ero OS, jota käytetään näiden kahden välillä. Vaikka molemmat laitteet käyttävät Android, Tab on vanhempi versio 2. 2 (Froyo), kun Tab 10.1 on versio 3. 0 (Honeycomb). Viimeksi mainittu on optimoitu tabletin käyttöä, joten sen pitäisi pystyä suoriutumaan paremmin. Ei tiedetä, jos Tab saisi Honeycomb päivitys vaan päivitys Gingerbread odotetaan.

Yhteenveto:

1. Tab 10.1 on isompi ja painavampi kuin Tab.
2. Tab 10.1 on isompi näyttö ja suuri resoluutio verrattuna Tab.
3. Tab 10.1 on dual core prosessori, kun Tab on yhden ytimen prosessori.
4. Tab 10.1 on paremmat kamerat kuin Tab.
5. Tab 10.1 on suurempi akku kuin Tab.