Ero Facebook ja GoogleFacebook vs Google

Tuolloin kirjallisesti tämän artikkelin, Facebook ja Google ovat kaksi vaikutusvaltaisin jättiläisiä Webissä. Tilastossa mukana kaksi on niin pelottavan ylivoimainen, että jos sammuttaa molemmat Internet-palvelut, se on kuin sammuttamisen internet itse.

Ok, ok. Se voi olla hieman liioittelua, mutta se voi 't välttää, koska Facebook ja Google ovat vain että iso. Nämä kaksi eivät ole etäisesti samat. Itse asiassa lisäksi löytymisen Internetissä, ne ovat täysin eri kannalta niiden palvelujen ja toiminnallinen tarkoitus.

Aloitetaan Google. Google on yritys, erikoistunut internet hakutoiminnot. Kun yksi viittaa Google, ne yleensä tarkoita C hakukoneen. Google kuitenkin on uskaltautunut monia tuotteita ja palveluita, kuten sähköposti, videoiden jakaminen, toimistosovellusten, online-kartoitus, ja selaimet, muun muassa. Äskettäin Google on uskaltautunut matkapuhelimet, etenkin älypuhelin käyttöjärjestelmiä.

Google perustettiin vuonna 1998, on jo yli kymmenen vuotta sitten, ja syyskuussa 2009 se taloa 19665 kokopäiväistä työntekijää. Googlella on tuhansia palvelimia, hajallaan ympäri maailmaa, käsitellä miljoonia hakua joka päivä. Pohjimmiltaan Google on Internet sovellukset yritys.

Facebook, toisaalta, on ensisijaisesti sosiaalinen verkostoituminen verkkosivuilla. Se on tehty juuri tätä tarkoitusta varten, ja se on samanlainen kuin muut erittäin suosittuja sivustoja, kuten MySpace, Bebo, ja Ystävykset. Facebook, rekisteröityneet käyttäjät voivat pitää yhteyttä ystäviin ja yhteisöt. Käyttäjät voivat lähettää tiloja, muokata profiileja, ja ilmoittaa ystäviä. Median jakaminen on myös sallittua Facebookissa.

Facebook 's aihetta suosio ja menestys oli nopeasti yksi, ja vain muutaman vuoden, koska sen käynnistämisestä, se ohitti MySpace, mikä oli johtava saitin tuolloin. Facebook käynnistettiin helmikuussa 2004, ja on tällä hetkellä yli 350 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Facebook Inc. on vähemmän työntekijöitä verrattuna Google, vain karkeasti yli tuhat. Kun se tulee tuloja, Google vielä valtti Facebook. Facebook Inc. oli arviolta 300 miljoonaa dollaria vuonna 2008, mutta se oli peittäneet Google 's peräti 21. 796000000000 dollaria samana vuonna. Google kuitenkin ei aloita paljon aikaisemmin kuin Facebook.Google 's toiminto on monipuolisempi, koska se tarjoaa palveluja, jotka eivät edes vihjannut Facebookissa. Kuitenkin Facebook laajenee uusia näköaloja, ja voi harjoittaa uusiin yrityksiin. Kuten nyt, Facebook on vähitellen laajenee uusille mahdollisuuksille.

Yhteenveto:

1. Google on lähinnä internet-sovelluksia yritys, joka on erikoistunut internet hakutoiminnot, kun Facebook on yritys, joka pääasiallisesti tarjoaa verkostoitumispalvelut koska sen keskeinen tuotetta / palvelua.

2. Google alkoi aikaisemmin, noin kuusi vuotta ennen Facebook.

3. niiden sivustoja, Google on hakukone, kun taas Facebook on sosiaalinen verkostoituminen.

4. Google 's työntekijöiden määrä kääpiöt että Facebook.