Ero PDF ja EPUBPDF vs EPUB

Kynnyksellä Sähköisten asiakirjojen ansiosta ihmiset, erityisesti opiskelijat ja kirjoittajat, luoda ja jakaa asiakirjoja helpommin ja tehokkaammin. Ne voidaan luoda ja jakaa sähköisessä muodossa tai tulostaa paperille. Yksi tällainen elektroninen dokumentti on Ebook.

E-kirjoja, tai elektronisia kirjoja, ovat arvo-pituus julkaisuja, jotka on julkaistu sähköisesti ja on luettavissa tietokoneissa ja muissa laitteissa. Ne on muotoiltu luettavaksi tietokoneen monitoria vastakohtana painetut kirjat menneisyyden. E-kirjat on kirjoitettu joko PDF- tai EPUB-muodossa.

Portable Document Format (PDF) on avoin standardi tiedostomuoto kehittänyt Adobe Systems. Se yhdistää järjestelmä, jonka avulla fontteja mennä asiakirjoja, varastointilaitteiston vakiinnuttaa sisällön yhteen tiedostoon, ja PostScript joka on ulkoasu ja grafiikka ohjelmointikieli.

PDF-tiedosto koostuu esineitä, jotka voivat olla joko suoria tai epäsuoria ja joka voi olla seuraavanlaisia: Boolean-arvot, jotka edustavat tosi tai epätosi, numeroita, merkkijonoja, nimiä, oliotaulukkoa, sanakirjoja esineiden indeksoitu nimiä, purot tietojen ja null objekti. Asettelu PDF-tiedostot ovat joko lineaarisia tai optimoitu jonka avulla se voidaan lukea tarvitsematta odottaa koko tiedoston ladata, ja ei-lineaarinen tai ei-optimoitu, jotka ovat hitaita pääsy koska sivuja ei systemaattisesti järjestetty tiedostoon.Elektroninen julkaisu (EPUB, ePub, tai EPub) on sähköinen tiedostomuoto, joka mahdollistaa tiedostojen lukea myös laitteisiin, joissa on pienet näytöt. Kuten PDF, se on avoin standardi, mutta toisin kuin PDF, EPUB on hyvin samankaltainen kuin web-sivun, jossa sisältö on sovitetun ja teksti on resizable.
Se on näyttö suuntautunut ja käyttää sekä out-of-line ja inline XML laajentaa sen toiminnallisuutta. Se tukee myös erilaisia ​​esityksiä saman tiedoston, on upotettu metadataa, DRM-tuki, ja CSS-muotoilu ja inline vektori ja rasterikuvia.

Kustannusalan ovat sopeutuneet EPUB- sen standardimuoto kirjoja ja niin useimpien elektronisten lukulaitteiden, mutta PDF edelleen standardin jakaa MS Word ja Excel-dokumentteja ja useimmat muut staattiset asiakirjoja.
Yhteenveto:

1. Portable Document Format (PDF) on avoin standardi tiedostomuoto, joka mahdollistaa helpon tiedostojen jakamisen säilyttäen samalla muodossa, kun taas elektroninen julkaisu (EPUB) on avoin standardi tiedostomuoto, jonka avulla se voidaan lukea jopa pienillä näytöillä.
2. PDF on tulosta suuntautunut ja kiinteä asettelu, kun EPUB on näyttö suuntautunut ja mahdollistaa sisällön olevan sovitetun ja sen tekstin resizable.
3. PDF on standardi jakaa MS Word ja Excel-tiedostoja ja asiakirjoja samalla EPUB on tullut standardi kirjoja.
4. Vaikka PDF-tiedostoja luetaan helposti tietokoneen monitoria, ne eivät ole yhteensopivia muiden laitteiden, kuten matkapuhelinten tai muiden elektronisten lukulaitteiden joka on pienempi näyttö kun EPUB avulla tiedostot voidaan lukea jopa pienillä näytöillä.