Ero HTC Incredible S ja BlackBerry Torch 9800HTC Incredible S vs Blackberry Torch 9800

Vaikka Incredible S HTC ja BlackBerry Torch 9800 ovat molemmat älypuhelimia, ne ovat melko erilaisia. Suurin ero Incredible S ja Torch 9800 on niiden tarkoitus. Soihtu 9800 on yrityksen puhelin, joka keskittyy messaging kun Incredible S on all-around älypuhelin yleinen keskittyä multimedia.

Torch 9800 käyttää Blackberry 'oma käyttöjärjestelmä, joka yhdistää sähköpostinsa ja viestipalvelimet. Sen sijaan Incredible S käyttää Android-käyttöjärjestelmä, se ei ehkä ole yhtä hyvä tai integroituja, kun se tulee sähköpostit ja messaging, mutta se varmasti lyö Blackberry OS kannalta ominaisuuksia ja sovelluksia.

Vahvistamalla edelleen messaging kulma Torch 9800 on läsnäolo dia-out QWERTY-näppäimistö, joka auttaa merkittävästi nopeuttamaan prosessia kirjoittamisen sähköposteja. Koska Incredible S doesnt 't on näppäimistö, se on enemmän vapautta valita koko näytön ja HTC löi 4 tuuman näyttö siitä. Mitä suurempi näyttö on varmasti parempi videoiden katseluun, Internetin selailuun, sekä soitto pelejä.

Kamera on yksi alue, jossa älypuhelin päättäjät ovat kilpa päihittää toisensa. HTC on myös varsin innokas sijoittaa paremmin kamerat niiden puhelimissa. Incredible S on keskimääräistä 8 megapikselin ampuja, joka voi myös tallentaa 720p HD tason videoita. Sen sijaan 5 megapikselin kamera Torch 9800 on tuskin kilpailukykyinen mitä useimmat älypuhelimet; valitettavasti se on pettymään sen uskomattoman alhainen VGA videotallennus resoluutio. Torch 9800 puuttuu myös eteen päin kamera, poistaen videopuhelun ominaisuus. 1. 3 megapikselin kamera on Incredible S ei saa yllättää ketään, mutta se varmasti toimii hyvin riittää.Torch 9800 voi 't todella olla kynttilän Incredible S, kun se tulee multimediaominaisuudet. Mutta se on vielä kädet alas voittaja viesti- ja sähköposteja. Tämä on syy, miksi monet yritykset edelleen tikkuja kanssa Blackberry.

Yhteenveto:

Soihtu 9800 on liiketoimintaa älypuhelin kun Incredible S on all-around älypuhelin
Torch 9800 toimii Blackberry OS kun Incredible S toimii Android
Torch 9800 on QWERTY-näppäimistö, kun taas Incredible S doesnt 't
Näyttö on Incredible S on paljon suurempi kuin sen Torch 9800