Ero Downbeat ja UpbeatDownbeat vs Upbeat

Kaikki rakastavat kuunnella musiikkia. Se on ruokaa sielulle. Musiikki on tullut olennainen osa elämässä jokaisen ihmisen. Ihmiset vain haluavat kuunnella syke, melodia tai sanoitukset mutta eivät välitä paljoakaan anatomian musiikkia. Yksi hämmentävä aiheista, kun se tulee musiikin tahdissa. Syke on erittäin tärkeää raidan; siksi on erittäin tärkeää tutkia ja ymmärtää sitä. Rytmi on yksi vastuussa kerran tai tempoa musiikkia. Se sanelee, kuinka nopeasti tai kuinka hidas kappale tulee olemaan.

Ensimmäinen syke toimenpide on synkkä. Sitä pidetään myös ensimmäisellä vastatuuliosuudella rytmin (vaikka ei koko ajan). Vuonna mitatun musiikkia, pokkana on ensimmäinen impulssi, joka voi kuulla alussa. Johdin signaloi alussa downbeat tekemällä alaspäin aivohalvaus käyttäen hänen keppiä. Tämä symbolisoi ensimmäinen huomata, että on painollinen musiikin. Tämä osa musiikin kutsutaan pokkana on vahvin osa rytmi. Musiikin määrä, kuten: 1 ja 2 sekä 3 ja 4: 1, 2, 3, 4 on synkkä. Näin tärkeä downbeat on. Se on tärkeä osa siinä, miten nopeasti tai hitaasti raita tulee olemaan.

Painottomia syke musiikkia, toisaalta, on nimeltään toiveikas. Ennen ensimmäistä syke tai pokkana tapahtuu, toiveikas kuullaan ensin sitten seuraavassa toimenpiteestä. Harkitsee Music Bar, ennen kuin uusi tulee näkyviin, toiveikas näkyy ensimmäisenä juuri ennen baarissa. Johdin tekee liikkeen ylöspäin sauvallaan viestittää alkua pirteä. Ottaen huomioon esimerkissä käytetty downbeat, jotka ovat: 1 ja 2 sekä 3 ja 4; sana 'ja' on toiveikas.

Jos musiikki mitataan, toiveikas ja downbeat on aina läsnä. Kun olet muusikko, tietäen, mikä niistä on toiveikas ja kumpi on downbeat todella auttaa paljon. Sen avulla voit luoda hyvän rytmin ja tehdä juuri oikea vauhti laulun.YHTEENVETO:

1. downbeat on alku musiikin (vaikka ei koko ajan), kun taas optimistinen alkaa alusta seuraavan downbeat. Tämä on kun musiikki mitataan.

2. Johdin signaloi downbeat kanssa alaspäin aivohalvaus, kun pirteä merkkinä on ylöspäin aivohalvaus.