Ero Emo ja PunkEmo vs. Punk

Musiikin ystäville samankaltaisia ​​usein kuulla termejä emo ja punk, mutta vain harvat todella tietää todellisen merkityksen jokaisen musiikkilajin. Vaikka molemmat ehdot pidetään subgenres enemmän laaja rokkia, monet ovat pitäneet muita merkityksiä kaksi termiä, jotka tekevät niistä entistä monimutkaisemman. Jotkut merkitä emo yleisiä tunnelmia, kun taas toiset tunnistaa sekä tietyn tyyppisen muoti mielessä.

Koska musiikin genre, emo on pikatoiminto 'emotionaalinen'. Se 's ei että kaikki kappaleet, jotka ovat surullisia ja synkät ovat emo, se' s enemmän kappaleita, jotka keskustelevat painamalla henkilökohtaisia ​​ongelmia ja suhde kysymyksiä. Emo on tunneperäisesti punk-musiikkia. Tämän genre, sinä 'll nähdä henkilöitä, jotka ovat masentuneita ja järkyttynyt, koska joitakin henkilökohtaisia ​​ongelmia muiden kuin sosiaalinen. Voit myös nähdä emo kappaleita kuvaa ihmisiä, jotka eivät ole tyytyväisiä elämää.

Punk, päinvastoin, on kallistumassa enemmän sosiaalisia kysymyksiä, ja jopa poliittisia teemoja. Ei ihme kuulla usein käsitteitä rauhaan tai yhtenäisyys on puututtava punk-musiikkia. Bändejä punk nähdään anarkistit, jotka uskovat, että mikään uskonto ei yllä mikään muu. He myös haluavat välittää käsitteen tasa siihen pisteeseen lähes aina eri mieltä, mitä hallitus on sanottavaa.

Jotkut suosittuja bändejä, jotka ovat pelissä emo kappaleita ovat seuraavat: Fall Out Boy, Brand New, The Used, ja monet muut. Punk, bändit ovat: Sex Pistols, Discharge, The Offspring, ja Minor Threat, mm.

Mitä musiikin laatu, emo kuulostaa enemmän ilmeikäs ja melodinen. Sen juuret voidaan jäljittää niin pitkälle kuin keskiosa 1980 's, jolloin se alkoi hardcore punkin ja myöhemmin sekoitettu indie rock- ja pop-punk. Joitakin yleisimpiä käyttämät välineet emo bändejä ovat kitara, rummut , ja basso.Lopuksi punkrock historia on syvällisempi. Se itäneet aiemmin, vuonna 1974. Sen tyylillinen alkuperää kuuluvat protopunk ja garage rock, mm. Tämä musiikki genre on nopeampi vauhti, ja on vaikeampaa, tai ärtyisä luonteeltaan. Sen äskettäin sekoitettavaksi jotkut muut musiikin lajien, kuten hardcore, punkkia kuulostaa aggressiivisempi.

Kaiken kaikkiaan vaikka emo ja punk on sovellettu muodin ja luonnehdinta ihmisten käyttäytymiseen, erot kahden erillisinä alalajityyppien ovat seuraavat:

1. Emo on enemmän emotionaalista luonteeltaan, ja asuu enemmän henkilökohtainen ja suhde asioihin; kun taas punk keskitytään enemmän sosiaalisiin ja poliittisiin kysymyksiin.

2. Punk kehitettiin aikaisemmin verrattuna emo.