Ero Martin ja GibsonMartin vs Gibson

Martin ja Gibson ovat yrityksiä, jotka ovat yksi tunnetuimmista tuottamaan ja myymään akustisia instrumentteja Yhdysvalloissa. Se ei ole kovin helppo eroavatko niiden välillä yleensä, koska ne molemmat tuottaa laadukkaita välineitä, jotka on arvostettu ja vaalivat asiakkaat vuosia. Molemmat merkit ovat hyvin uskollisia faneja. Ne, jotka käyttävät Martin pitää käyttää Martins, ja ne, jotka käyttävät Gibson pitää käyttää Gibson vuosi toisensa jälkeen. Erot voidaan nähdä ja 'kuulla' eri malleja yrityksille.

räystäspääsky
C. F. Martin \u0026 amp; Yritys on perustettu Christian Frederick Martin vuonna 1833. Ne tekevät teräksen kitarat ja tasainen yläosa akustiikka. He myös tekevät sähköbassolle ja sähkökitarat. Heidän vuosikerta linjat kitarat ovat niin haluttuja, että he voivat tuoda kuusi numeroa. Martin tehtaat ja pääkonttori sijaitsee Nazareth, Pennsylvania ja Meksikossa.

Kaksi tärkeimmistä uudistuksista Martins ovat:

Kehittämään ja tuottamaan suuressa mittakaavassa X-jäykistysjärjestelmä ensimmäistä kertaa 1850-luvulla.

Kehittäminen Dreadnought kitara aikana 1915-1930. Elin Dreadnought oli syvempi ja suurempi kuin muut kitarat tuolloin.

Yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista Martin on, että ne ajoittain tehdä erityinen sarja kitaroita. Nämä ovat rajoitetun tuotannon sarja, jotka ovat hyväksyneet tunnettuja kitaristeja kehitetty avulla taiteilijoiden ja nimetty niitä kuin Eric Clapton, Johnny Cash, jne Naiset Music sarja käynnistettiin vuonna 1997. Seitsemän string folk kitara kehitettiin teräs jouset; se kehitettiin Roger McGuinn.numerointijärjestelmä
Numerointia on alkukirjain tai sarja nollia, joka osoittaa kehon tyyppi. Suurimmat merkitään 'J' ja pienimmät mukaan '5' Sitä seuraa kitara 'tyyliä ja koristeita.

Gibson
Gibson Guitar Corporation perustettiin vuonna 19. vuosisadalla. Se sijaitsee Nashville, Tennessee. Aiemmin se sijaitsi Kalamazoo, Michigan. Ne tuottavat sähkökitaroiden, jukeboxes, pianot, ja muita akustisia instrumentteja.
Gibsons ovat saatavilla eri tyylejä ja värejä. Ne soveltuvat myös monipuolinen musiikkityylien. Ne tulevat tyylejä, kuten; neliö lapa, pyöreä lapa, nykyaikainen, pieni elin, kaari ylhäältä, jumbo, ja super jumbo.
Kaikkein tunnettu Gibson on kiinteä kappale sähkökitaran malli nimeltä Les Paul. Se myy välineitä tuotenimillä Garrison Guitars, Baldwin, Kalamazoo, Valley Arts, Maestro, Epiphone, Steinberger, Singerland.

numerointijärjestelmä
Vuodesta 1997 vuoteen 2006 numerointijärjestelmä mukana kahdeksan luvuin jotka olivat takana välineitä. Se osoitti, missä se on tuotettu, sekä järjestysnumero tuotannon välineiden että päivä. Vuonna juhlavuosi, 1994 numerot alkoi '94'

Yhteenveto:

1. Martin tuottaa kitarat taas Gibson tuottaa kitara, pianot, jukeboxes, ja muita akustisia instrumentteja.
2. Martin valmistaa ja myy kaikki tuotteensa nimen Martin taas Gibson myy tuotteitaan eri tuotenimillä.
3. numerointi järjestelmät molemmat tuotemerkit ovat erilaiset.