Ero White ja valkoihoinenWhite vs valkoihoinen

Valkoiset ja valkoihoinen ovat termejä, jotka on laajalti kutsutaan kuin sama. Mutta se on vain väärinkäsitys. Valkoinen ei koskaan kutsutaan valkoihoinen taas valkoihoinen voidaan kutsua valkoisena.

Verrattaessa kahden rodun, valkoihoinen on suurempi kilpailu verrattuna muihin. Kaukasian kilpailu koostuu pohjoisafrikkalaiset, arabit, Whites, somalien, jotkut Intiassa ja etiopialaisia. Toisaalta, valkoiset ovat enimmäkseen ihmisiä, jotka kuuluvat Eurooppaan.

On myös huomattava, että vaikka ihmiset Pohjois-Afrikassa ja Etelä-Aasiassa voidaan teknisesti kutsutaan valkoihoinen, niitä ei pidetä niin kuin ne ovat tummemmat ominaisuuksia.

Suurin ero White ja valkoihoinen liittyy ihonväri. Verrattuna valkoihoisia, valkoiset ihmiset ovat kevyempi iho. Toisin kuin valkoiset ihmiset, Kaukasian ihmisillä on ohut nenä ja ohuet huulet.Käsite valkoista rodun tai valkoisia ihmisiä alkunsa 17-luvulla. Termin keksi lähinnä erottamaan valkoisiksi tummaihoisia ihmisiä. Mutta viittaus valkoista rodun tai valkoisia ihmisiä voidaan jäljittää kreikkalais-roomalaisen etnografia.

Se oli vasta viime aikoina, että käsite valkoihoisia peräisin. Termiä voidaan jäljittää 19th century ja on peräisin alueelta Kaukasus. Saksan tiedemies ja antropologi Johann Friedrich Blumenbach hyvitetään kehittämiseen termin valkoihoinen vuonna 1800.

Mitä tulee rotuja, sanotaan, että Kaukasian rotu on paljon parempi kuin White. Mutta tämä oli aina asia riidan valkoisen pitäneet itseään enemmän parempia.

Yhteenveto
1. Verrattaessa White ja valkoihoinen, jälkimmäinen on suurempi kilpailu.
2. valkoihoinen rotu koostuu pohjoisafrikkalaiset, arabit, Whites, somalien, jotkut Intiassa ja etiopialaisia. Toisaalta, valkoiset ovat enimmäkseen ihmisiä, jotka kuuluvat Eurooppaan.
3. Kun verrataan valkoihoisia, valkoiset ihmiset ovat kevyempi iho. Toisin kuin valkoiset ihmiset, Kaukasian ihmisillä on ohut nenä ja ohuet huulet.
4. Käsite valkoista rodun tai valkoisia ihmisiä alkunsa 17-luvulla. Mutta viittaus valkoista rodun tai valkoisia ihmisiä voidaan jäljittää kreikkalais-roomalaisen etnografia.