Ero CNBC ja Fox BusinessCNBC vs Fox Business

Sekä CNBC ja Fox Business ovat uutiskanavat Yhdysvalloissa että on laaja katsojamäärät. Nämä kaksi kanavaa on hyvä maine ja on myös laaja suhteessa joukossa uutiskanavat.

CNBC, jonka omistaa NBC Universal, tunnetaan taloudellisen tai liiketoiminnan raportointiin. New Jersey on päämaja CNBC. Tämä kanava tiedetään olevan noin 390 miljoonaa katsojamääriin. Ohjelmat CNBC sisältävät uutisia US yritysten pörssi päivityksiä, raaka-aineiden hinnat, kommentteja, haastatteluja, ja liiketoiminnan kehityksestä. Eräät suuret ohjelmat CNBC ovat: 'Deal or No Deal, American Ahneus, Diili, Squawk Box, Movers ja Shakers, Big Idea ja Keskustelut.'

Kun puhutaan Fox Business, se oli esiin paljon myöhemmin kuin CNBC vuonna 2007. Fox Business omistaa Fox Entertainment joka on joukko News Corporation. Verrattuna CNBC, Fox Business on vain pieni yleisömäärän noin 50 miljoonaa. Rankingissa myös, Fox Business on paljon pienempi kuin CNBC. Kun CNBC on 15. asemassa, Fox News on noin 43. asentoon. New York on päämaja Fox Business. Opening Bell, Money for Breakfast, Noon Näytä ja lähtölaskenta sulkeminen Bell muutamia Fox Business ohjelmia.

Verrattaessa CNBC ja Fox News, voidaan nähdä, että entinen yksi on vähän konservatiivinen taas Fox liiketoiminta on vähän nykyaikainen. CNBC on aina ilmassa vakavuuden ja siksi he yrittävät tuoda nuorten tyttöjen heidän esityksiä.

Yhteenveto

1. CNBC, jonka omistaa NBC Universal ryhmä, on tunnettu sen taloudellisen tai liiketoiminnan raportointiin. Puhuttaessa Fox Business, se oli esiin paljon myöhemmin kuin CNBC vuonna 2007.2. Fox liiketoiminta omistaa Fox viihdettä, joka on ryhmä News Corporation.

3. New Jersey on päämaja CNBC. Tämä kanava tiedetään olevan noin 390 miljoonaa katsojamäärät. New York on päämaja Fox liiketoiminnan ja on noin 5 ° miljoonaa katsojamäärät.

4. Kun CNBC on 15. asemassa, Fox News on noin 43th asemassa.

5. Verrattaessa CNBC ja Fox News, voidaan nähdä, että entinen yksi on vähän konservatiivinen taas Fox liiketoiminta on vähän nykyaikainen.

6. Opening Bell, Money for Breakfast, Noon Näytä ja lähtölaskenta sulkeminen Bell muutamia Fox Business ohjelmia.