Ero Voyage ja JourneyVoyage vs Journey

'Matkalla' ja 'matka' ovat kaksi sanaa liittyvät sanan 'matka.' 'Travel' tarkoittaa 'menee yhdestä tietystä paikasta toiseen paikkaan.' 'Matka' tarkoittaa yksinäinen pala matka. 'Matkalla' tarkoitetaan pitkä matka, varsinkin laivalla.

Matka
'Matka' tarkoittaa yhden tai yksinäinen pala matka. Se tarkoittaa matkustaminen paikasta toiseen paikkaan. Esimerkiksi matka Englannista Ranskaan voidaan tehdä junalla. Se voi olla lyhyt matka, joka kutsutaan matkaa, tai pitkän matkan. 'Matka' voidaan käyttää verbi liian sijasta 'matka', mutta se kuulostaa hyvin runollinen ja muodollinen. Esimerkiksi he matkasivat yli aavikon.

On olemassa monia sanoja, joita käytetään kuvaamaan erilaisia ​​matkoja, esimerkiksi:

Odyssey-Mikä tarkoittaa tapahtumarikas, pitkä, vaeltelu matka.
Expedition-Viittaa matkaa, joka on järjestetty joidenkin tiettyyn tarkoitukseen.
Commute-Viittaa päivittäinen tai säännöllinen matka yhdestä 's työpaikalla kotiin.
Retki-Viittaa matkaa, joka on erityisen huvin.
Raahata-Viittaa vaikea ja ikävä matka.

Nämä ovat vain muutamia sanoja, joita käytetään sijasta 'matka' kuvaamaan hyvin tietyn tyyppinen matkan. 'Matka' käytetään vertauskuvallisesti myös joka ei oikeastaan ​​kuvata matkaa henkilön paikasta toiseen, mutta tapahtumista elämässä henkilö, esimerkiksi matka yhden 'elämän, tai elämä itse kuvata pitkä matka.

matka
'Matkalla' tarkoitetaan pitkä matka pääasiassa kaukainen paikkaan tai ulkomaisen paikassa erityisesti meren. Sana 'matkalla' ei usein nykyaikana mutta historiallisesti. Matkoilla olivat erittäin merkittäviä. Esimerkiksi Kolumbus löysi Amerikan mantereella hänen kolmas matkan. Ihmiset matkustivat meritse kaikkiin vieraisiin maihin kauppaa, ilo, seikkailu, jne sota voitettiin ja hävisi merellä. Nations rakennettiin ja tuhosi voimalla laivaston hallussa kansakunnan.On monia sanoja, joita käytetään sijasta 'matkan', esimerkiksi:

Cruise-Joka viittaa meressä matka otettu erityisesti ilo.
Crossing-Se viittaa matkan Atlantin valtameren ei ole erikseen mainittu, mutta ymmärtää.

On monia muita sanoja samanlainen nämä sanat, jotka nimenomaan ilmentävät matkaa meritse.

Yhteenveto:

1. 'Matka' viittaa yhden tai yksinäinen pala matka; 'Matkalla' tarkoitetaan pitkä matka pääasiassa kaukainen paikkaan tai ulkomaisen paikassa erityisesti meren.