Ero ajanmatkustajilleTravelers vs Matkailijat

Ajanmatkustajille ovat ihmiset, jotka matkustavat eri paikkoihin. Erona on se, että niillä on erilaisia ​​merkityksiä ja että yksi on laajempi termi kuin muut. Kaikki turistit ovat matkustajat, mutta eivät kaikki matkustajat ovat turisteja.

Sana 'matkustaja' yksinkertaisesti tarkoittaa henkilöä, joka matkustaa. 'Matkalla' itsessään tarkoittaa menee paikasta toiseen, mutta se useimmiten tarkoittaa menossa pitkälle matkalle. Se isn 't hyvin yleinen kuvata itseäsi matkoilla, kun kaikki mitä' re tekemässä on menossa elintarvikkeita. Isossa-Britanniassa ja Irlannissa, se voi tarkoittaa myös joku, joka johtaa nomadiarmeijat elämäntapa, aina liikkeessä paikasta toiseen. 'Tourist', toisaalta, on hyvin erityinen sana. Se tarkoittaa henkilöä, joka väliaikaisesti matkustaa toiseen paikkaan vain nauttia uuteen paikkaan.

Kun kuvataan ihmisiä, jotka matkustavat muihin maihin, on olemassa muutamia luokkia ne voivat pudota. Jotkut ihmiset ovat liikematkustajien, kuten kun he menevät Konferenssihuoneita. Muut ihmiset mennä paikkaan matkalla. Esimerkiksi joku, joka haluaa mennä USA Tiibetiin olisi todennäköisesti vaihtaa lentoa Kiinassa. Ne oli matkalla Kiinaan, mutta se uskaltaisi 't olla määränpäähänsä. Muut ihmiset menevät paikkoja hyväntekeväisyystyötä, kuten auttaa ulos helpotusta ja tukea jälkeen suurkatastrofin. Viimeinen luokka matkustaa huvin. Tämä voi merkitse mitään menemästä toiseen maahan nauttia maiseman menossa teemapuisto tai turistirysä.

Turistit ovat nimenomaan ihmisiä, jotka menevät toiseen paikkaan huvin kun se 's päätavoitteena matkan. Jos liikemies ottaisi jonkin aikaa matkaansa kokea maiseman paikan hän' s, niin hän uskaltaisi 't turisti, koska se ei ollut 't tarkoitus matkan. Joku joka matkustaa huvin ja kestää jonkin aikaa tehdä joitakin liiketoimintaa työ olisi turisti.On joitakin, jotka jakavat ihmiset menevät jonnekin huvin osaksi matkailijoille. Tämän määritelmän mukaan, turistit ovat matalia ihmisiä, jotka välittävät enemmän kehua, että ne olivat paikassa kuin itse kokee sen, kun matkustajat ovat ihmisiä, jotka innovaatio ja kokea paljon syvempi yhteydessä paikka menemällä täsmälleen sama nähtävyyksiä, että turistit menevät, mutta syvemmin. Tämä johtuu siitä, että ihmiset, jotka loivat tämän määritelmän ovat kaikki itse kuvattuja matkailijoille.

Matkailu on saanut hieman huono maine. Jotkut turistit mennä paikkoihin ja tulla riesa. Esimerkiksi vuonna Yhdysvalloissa, Quileute varaus vahingoittui turisteja, vaikka se on äärimmäinen esimerkki. Muut ihmiset toimivat kuten stereotypia turisteja. Kuitenkin suurin osa turisteja ei C se on vain paljon yleisempää kuulla kauhutarinoita kuin ihmisistä, jotka don 't tehdä mitään syytä valittaa. Silti koska niistä ihmisistä, jotkut don 't halua olla liittyy sana 'turisti', vaikka he tekevät täsmälleen samoja asioita turisti tekee.

Voidaan väittää, että nämä kaksi sanat tarkoittavat eri lähestymistapoja ulkomailla matkustaville: matkailijat haluavat olla ajoissa kanssa 'normaali' matkoilla toimintaa ja matkustajien pitää hauskaa kokea kulttuuria. Ei 'mitään vikaa joko ajattelutapa, koska he' uudelleen vain henkilökohtaisia ​​mieltymyksiä.