Ero valkoinen ja keltainen Shea ButterValkoinen vs Keltainen Shea Butter

Karitevoi? on luonnollinen rasva, joka poistetaan mutteri Shea puu. Sheavoi on hyödyllinen monin tavoin. Sitä käytetään usein kosmetiikassa, voiteita ja muita tuotteita. Sitä käytetään myös suklaan alan vaihtoehtona kookos voihin.

Karitevoi on kosteuttava ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja sellaisena sitä pidetään parhaiten ikääntymiseen. Uute auttaa myös vastaan ​​auringonpolttama.

Valkoinen ja keltainen karitevoi on lähes samat ominaisuudet. Tärkein ero näiden kahden välillä on niiden väri. Valkoiset sheavoita tulee valkoinen väri taas keltainen sheavoita tulee kirkkaan keltainen väri.Valkoinen sheavoita voidaan sanoa hiotaan sheavoita ja keltainen yksi on luonnollinen tai puhdistamaton Shea Butters. Koska keltainen sheavoi on luonnollista, sillä on maanläheinen haju, jonka useimmat ihmiset eivät pidä. Toisaalta, valkoinen sheavoita tulee ilman mitään hajua.

Verrattaessa ravintoaine, keltainen karitevoi on enemmän ravinteita pakattu niitä. Tämä johtuu siitä, jotkut ravintoaineet valkoinen sheavoita menetetään jossain vaiheessa jalostusprosessissa. Vitamiineja myös, keltainen sheavoi on parempi kuin valkoinen sheavoita. Keltainen sheavoita on enemmän parantavan ominaisuuksia kuin valkoinen sheavoita. Useimmat parantavan ominaisuuksia valkoinen sheavoita hukkuu prosessin aikana. White sheavoita on kuitenkin enemmän käytetty kosmetiikkateollisuudessa.

Yhteenveto

Karitevoi on kosteuttava ja anti-inflammatorisia ominaisuuksia, ja sellaisena sitä pidetään parhaiten ikääntymiseen. Uute auttaa myös vastaan ​​auringonpolttama.

Valkoiset sheavoita tulee valkoinen väri taas keltainen sheavoita tulee kirkkaan keltainen väri.

White sheavoita on kuitenkin enemmän käytetty kosmetiikkateollisuudessa.

Valkoinen sheavoita voidaan sanoa hiotaan sheavoita ja keltainen yksi on luonnollinen tai puhdistamaton Shea Butters.

Keltainen sheavoita on maanläheinen haju taas valkoinen sheavoita tulee ilman mitään hajua.

Keltainen sheavoita on enemmän ravinteita pakattu niitä kuin valkoinen sheavoita. Ravinteet valkoinen sheavoita menetetään jossakin vaiheessa jalostamoprosessia.

Verrattaessa Vitamiinipitoisuus sekä Shea voitelee, keltainen sheavoi on parempi kuin valkoinen sheavoita.