Ero Zeno ja Zeno Hot SpotZeno vs Zeno Hot Spot

Zeno Corporation
Zeno Corporation on yhtiö, joka on kehittänyt useita tuotteita, jotka käyttävät lämpöä kuin hoidettaessa tekijä viat ja ryppyjä. Se on kehittänyt ja tuottanut joitakin tehokkain, over-the-counter, ja helppo käyttää laitteita ja tuotteita. Zeno laitteet periaatteessa käyttää lämpöä ihonhoitoon.

Zeno Corporation on kehittänyt myös muita laitteita ja tuotteita, jotka auttavat estämään akne, kuten Zeno Heat Treat kauneusvirhe synnyn ehkäisy. Tämä tuote tulee kerma ja laite, joka toimii yhdessä kuumentaa kauneusvirhe ja varovasti hieronta kerma ihoon puhkeamisen estämiseksi akne tulevaisuudessa.
Ne ovat myös esittäneet ryppyjä tuotteen nimeltä Line Rewind joka käyttää tärinää, lämpöä, ja punainen valo tekniikka estää ja hoitaa ryppyjä ja juonteita.

Zeno tuotteet ovat kivuton. Ihon punoitus käsittelyn jälkeen tyhjentää 30 minuutissa. Laitteet ja voiteet ovat kemiallisia ilmaiseksi; ne eivät kuivata ihoa kuin monet muut akne voiteet tehdä. Ne ovat erittäin helposti saatavilla verkossa, elintarvikkeiden ja huumeiden myymälöissä, ja he ovat yli-the-counter tuotteita siten et tarvitse reseptiä.

Zeno
Zeno on laite, joka ajetaan akun ja on varustettu pää liitetiedoston lämpenee. Lämpö on valmiiksi asetettu. Laite on varustettu PID siru, joka moduloi ja ohjaa lämpötila joten se sopii kaikille ihotyypeille.Zeno Hot Spot
Zeno Hot Spot on kädessä pidettävä, kannettava laite, joka auttaa hoidossa ja poistaminen yksittäisten akne. Se käyttää yhtiön 'patentoitu ClearPoint tekniikkaa. Sitä käytetään taistella satunnainen puhkeaminen. Zeno Hot Spot väittää olevan tehokas 24 tuntia, ja sanotaan, että kauneusvirhe tasoittuu vasta ensimmäisen hoidon. Yhdeksänkymmentä prosenttia akne vähennetään päivässä 'aika.

Zeno Hot Spot käyttää paikallisia lämpö tappaa akne aiheuttavia bakteereja ihon alle. Se on luonnollinen tapa torjua akne bakteereja ja on FDA: n hyväksymä. Dermatologit ovat alkaneet suositella tätä tuotetta usein taistelemaan satunnaista akne. Se ei kuivata ihoa; se on kemiallinen vapaa, eikä ota liian kauan hoidossa kauneusvirhe. Se ei myöskään ole mitään sivuvaikutuksia kuten monet voiteet ja lääkkeitä suun kautta.

Zeno Hot Spot suositellaan henkilöille, joilla on lievä tulehduksellinen akne, sitä ei käytetä mustapäät ja whiteheads. Se ei ole tehokas ihmisille, joilla on vaikea akne ongelma tai 'kystinen akne.' Yksi pitäisi sijoittaa se vasta tyypin tunnistamiseksi akne yksi kärsii. Kuuman se tuottaa voi aiheuttaa punoitusta iholla, mutta se alkaa clearing noin 30 minuutin kuluttua.
Yhteenveto: