Ero Zocor ja LipitorZocor vs Lipitor

Hyperlipidemia tai kohonnut huonon kolesterolin on niin yleistä ympäri maailmaa erityisesti niille, jotka ovat lihavia ja on liikunnan puute. Tämä johtuu runsasrasvainen ruokavalio, kuten elintarvikkeet ostetaan hetkessä pakkauksissa sekä pikaruokaketjut. Tämäntyyppiset elintarvikkeet varmasti tappaa tulevaisuudessa, jos se kertyy elimistössä.

Liikaa kiertävän kolesteroli itse voi tuoda meille ateroskleroosin tai kovettuminen ja lukkiutuvat valtimon rasvat tai kolesteroli. Tämä voi altistaa meidät sydänsairaudet, kuten kohonnut verenpaine ja voi tuoda meille sydänkohtaus tai aivohalvaus pitkällä aikavälillä. Kuulostaako vaarallista? Kyllä se on.

Vuonna kynnyksellä teknologia, huumeet ovat niin voimakkaita, että lääkealan yritykset sijoittavat miljoonia tai miljardeja dollareita kehittää lääkkeitä. Kolesterolia alentavat lääkkeet ovat hyvin yleisiä nykyään, jotka auttavat ihmisiä ympäri maailmaa vähentää kolesterolia. Lipitor ja Zocor ovat suosittuja markkinoilla.

Geneerinen nimi Lipitor on Atorvastatiinikalsium samalla yleisnimellä Zocor on Simvastatin. Atorvastatiini oli ensimmäinen aikana 1985 Bruce Roth ja siitä lähtien se on valmistanut Pfizer. Tämä on päällimmäinen myynti huumeiden vuonna 2008 maailmanlaajuisesti. Zocor, toisaalta, on halpa versio Lipitor joka on valmistettu Merck \u0026 amp; Co.

Päätehtävänä molempien lääkkeiden on alentaa LDL tai huono kolesteroli ja nostaa HDL tai hyvän kolesterolin. Ne myös pyrkivät alentamaan triglyseridien kehossa. Mitä hinta molempien lääkkeiden, Zocor on halvempaa kuin Lipitor. Tabletti Lipitor voi maksaa jopa 2 $ USD per päivä, kun Zocor kustannukset $ .35 senttiä.Mitä tuloksia ja vaikuttavuutta, molemmat lääkkeet voivat hoitaa tehtävänsä, mutta tutkimukset edellyttäen sanoa, että Lipitor on silti parempi alentaa kolesterolia ja estää sydänkohtauksia, jotka eivät ole kuolemaan johtavia kuin Zocor.

Yleiset haittavaikutukset näistä lääkkeistä ovat: vatsavaivat, närästys, ummetus, päänsärky, ja paljon muuta. Vuonna näiden lääkkeiden ottamisesta, varmista, että et juo alkoholia, koska nämä lääkkeet ovat hepatotoksisten ja nefrotoksisia. Joten se 's tärkeää juoda paljon vettä poistaa ne elimistöstä.

Yhteenveto:

1. yleisnimellä Lipitor on Atorvastatiinikalsium samalla yleisnimellä Zocor on Simvastatin.
2. Lipitor on valmistettu ennen Zocor.
3. Lipitor sanotaan olevan tehokkaampia kuin Zocor.
4. Zocor on halvempaa kuin Lipitor.