Ero Maito ja LactaidMaito vs Lactaid

Maito ja Lactaid maito on maitotuotteita, jotka ovat erilaisia ​​monessa suhteessa. Yksi tärkeimmistä eroista Maito ja Lactaid maito on, että jälkimmäinen ei sisällä laktoosia.

Lactaid maitoa suosii ihmisiä, joilla on ongelmia ruoansulatusta laktoosia. Toisin kuin maito, Lactaid maito sisältää vain laktaasin entsyymejä, jotka hajottavat laktoosia yksinkertaisia ​​sokereita galaktoosia ja glukoosia. Kun sokeri hajoaa, se on helppo henkilöille, joilla on ongelmia laktoosin.

Lactid maito tulee vähärasvaista ja väkeviä kalsiumia ja se palvelee tarkoitusta muun maitotuote. Yksi tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon, on se, että Lactaid maito sisältää enemmän D3-vitamiini, joka auttaa kalsiumin imeytymistä.

Kahdeksan unssi lasi maitoa sisältää kahdeksan grammaa proteiinia, kun taas puoli kuppi Lactaid maito sisältää neljä g proteiinia. Samalla tavoin hiilihydraatti taso lasilliseen maitoa on 11 g, on 6. 5 gm puoleen lasilliseen lactaid maitoa.Vaikka maidon rasvapitoisuus riippuu maitoa, puoli lasia Lactaid maito sisältää 2. 5 g rasvaa. Vuonna kalsiumpitoisuus, sekä maidon ja Lactaid maito tulevat samalla prosenttimäärällä.

Kun puhutaan muiden ravintoaineiden maitoa, kahdeksan unssi lasi maitoa sisältää 30 prosenttia (Daily Value) vitamiinin B-12, 10 prosenttia (Daily Value) sinkki, 25 prosenttia D-vitamiini ja kymmenen prosenttia vitamiini A.

Toisaalta, puolet lasi Lactaid maitoa sisältää 10 mg kolesterolia, viisi prosenttia A-vitamiinia, 25 prosenttia kalsium- ja 12. 5 prosenttia D-vitamiinin Tämä maito ei sisällä C-vitamiinia

Yhteenveto
1. Lactaid maito ei sisällä laktoosia. Toisin kuin maito, Lactaid maito sisältää vain laktaasin entsyymejä, jotka hajottavat laktoosia yksinkertaisia ​​sokereita galaktoosia ja glukoosia.
2. Lactaid maito sisältää enemmän D3-vitamiini, joka auttaa kalsiumin imeytymistä.
3. Vaikka maidon rasvapitoisuus riippuu maitoa, puoli lasia Lactaid maito sisältää 2. 5 g rasvaa.
4. hiilihydraatti tason lasi maitoa on 11 gm, kun se on 6. 5 gm puoleen lasilliseen lactaid maitoa.